AKTUELNO

Od njegovog suda mnogi strepe!

Osman Karić izanalizirao je za portal Pink.rs sve najaktelnije teme koje tresu Belu kuću. On se osvrenuo na odnos Ivana Marinkovića i Miljana Kulić, ali je otkrio i kako gleda na vedzu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Foto: Pink.rs

Osman otkrio kakav stav ima o odnosu Miljane i Ivana, koji su u toku noći za nama dodatko podgrejali suhob, te su pale teške reči, koje se teško zaboravljaju.

Kao sto znamo Zola, je napustio rijaliti i Miljanina "ljubavna bajka" sa njim se srušila kao kula od karata po ko zna koji put. Taman kad je pomislila da je posle toliko vremena u rijalitiju ušla u vezu koju je tako željno iscekivala, Zola ju je napustio, prilikom čega je shvatila da su njegove reči ljubavi prema njoj bile lažne. Tada se Miljana povlači u sebe i danima leži u rehabu, kao ranjena zver koja trazi nove ''žrtve'', a to su Bebica i otac njenog deteta, Ivan Marinković. Sav svoj bes i gnev prema Zoli, sad ce usmeriti na njih dvoje, što smo mogli da vidimo kroz više proslih rijalitija. Ta priča o detetu i i to da ga Ivan nije nikom strana. On jednostavno nema osećaj za to dete, a i dete sa bivšom ženom Gocom. Mislim da Ivan ima više osećaja prema psu koji je trenutno u rijalitiju sa njim, nego za svoju decu. A zasto se Bebica priključio u odbranu Ivana ,mislim da je to opet Bebicina taktika a ujedno i odbrana sebe, s obzirom na to koliko znamo ni on nije proslavio u odgajanju svoje dece koju retko viđa. Jednostavno zna da je on sledeća Miljanina meta, pa mu je lakše da ratuje protiv nje , u koaliciji sa Marinkovicćem, što bi se reklo napad "dva na jedan" ili "dva loša ubiše Miloša".Bebica zna da Zolinim odlaskom njemu počinje pakao od strane Miljane, gde će se truditi svim silama da joj vidi leđa i pošalje je na kapiju, odnosno dovede je do diskvalifikacije. - istakao je Osman.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Osman je prokomentarisao odnos Anđele i Bojane, koji je izazvao različite komentare učesnika.

Sta reći za Bojanu i Anđelu Šparavalo. Mislim da je Anđela totalno pogubljena. U želji za opstankom u rijalitiju videli smo da je bila i pokušala veze sa muškim delom rijaliti igrača, jedan od njih je bio i Luka Majčica, gde je kao tema bila ne mnogo bitna. Jednostavno krenula je u druženje kroz igru sa Bojanom, koja je dočekala kao zmija žabu, namazanija u tim nekim le*bo odnosima ,gde je polako ali sigurno uvlačila u ljubavnu vezu u kojoj do tada nije ni razmišljala, a kamoli bila. Bojana je neko ko se snalazi kao riba u vodi kad su zenško- ženski odnosi u pitanju, ali jako bahata , bezobrazna, bezosecajna i samoživa osoba, koja ne razmislja kako je i kroz sta prolaze Andjelini roditelji, jer na veliku žalost i igrom sudbine nije odrastala ni pored svojih roditelja. Bitan joj je rijaliti, a Anđela će joj u tome nesvesno pomoći .Kada se rijaliti završi, Bojana će se vratiti svojoj devojci spolja, a Anđela će na neki način snositi posledice i ispaštati. Jednostavno dobiće status lezbo devojke kroz čitav život. Mislim da je Anđela neko ko je već psihički oboleo i pre ulaska u rijaliti, čim nema osecaj za svoje bližnje, majku oca i brata. Jednostavno mislim da će joj pri izlasku biti potrebna pomoć psihijatra - zaključo je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.