AKTUELNO

Ovo niste smeli da propustite!

Četvrtak je rezervisan za emisiju ''Gledanje snimaka''. Voditeljka Ivana Šopić suočila je učesnike ''Elite'' sa postupcima, koje su pokušali da pritaje, ali je tokom večeri za nama sve izašlo na videlo.

Foto: Pink.rs

U prvom klipu tokom emisije ''Gledanje snimaka'' Jovana Tomić Matora analizirala je svoj odnos sa Anitom Stanojlović.

Deluje da hoćeš da pokažeš da ti je ona vazduh i da ti se zgadila ali opet praviš retrospektivu -rekla je Ivana.
Osećam se drugačije, sad sam dosta rasterećena, baš sam top. Blejimo moje drugarice i ja. Ne bih da pričam da li mi se zgadila, bolje da pokažem to. Pomažu mi neke situacije da je što pre prebolim. Sigurno da ne mislim da je dobar čovek, bespotrebno mi je da pričam o ovome. Sve se već videlo i reklo nego se ja tako iznerviram i onda izađe ono što ne mislim. Treba ovde biti mudar a ne blebetati. Međuljudski odnosi u kući su nula, svi se nešto foliraju da su fini ali se vidi da postoji animozitet. Ovo je za mene optuženička klupa, nadam se da se ovo neće ponavljati - rekla je Matora.
Ide na bolje, mislila je i gore stvari, stvarno me ne zanima, ne pričam više o njoj. Ne nervira me, ima prava, ja sam nju izdala, može da radi šta hoće, deluje mi da je bolje a sad da li je to iskreno videćemo - rekla je Anita.
Mislim da nije to sto posto nestalo, ali jeste dosta bolje. Ja njoj konstantno gvorim da nikako ne treba da imaju kontakta, ona nju nikad nije ni volela treba svaka da krene svojim putem. Treba minimalno samo da je spominje - rekla je Lejdi.

Tokom reklama došlo je do sukoba između MIljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Naime, Miljana je napala Bebicu jer je rekao da Ivan Marinković zna priča istinu o Kulićima.

Nebitan si mi, idi budu fan i pu*ač kurca Ivana Marinkoviča - rekla je Miljana.
Skloni mi se - rekao je Bebica.
Ma daj bre, skloni se, folirantu. meni je Zola bitan, a ne ti - rekla je Miljana.
Ma beži bre unakaziću babu go*naru Mariju, samo da izađem, stalno me kači - dodao je Bebica.

Jelena Ilić je ustala kako bi prokomentarisala sukobnjenog supruga Ivana Marinkovića i Miljane Kulić.

Ja se ne slažem sa tim i to što Ivan radi u tim odnosima, ja nikada nisam volela te sukobe. Ja se nadam da će to da se reši da ima neku perspekitvu. Ja bih volela da se on i Miljana pomire, jer je ona majka njegovog deteta. Miljana je korektna prema meni,Njihve priče su različite, Ivanu je bilo lepo, a one kažu da se nije javljao i eto. Nastao je haos ja ne mogu da kažem da je Ivan dobar otac, a znam kakav je život vodio sve te godine i da je mnogo izgubio- rekla je Jelena i zaplakala.
Jelena je sjajna, ona je bila fenomenalna prema Željku, ona je vredna, radna pažljiva, uredna, pedantna. Nisam znala da ona misli da je on loš otac, a ona je dobra žena - kazala je Miljana.
Ti si toj ženi poželela da nema dete, go*naro jedna - dodao je Ivan.
Ti si meni rekao da Bog da mi se raspalo to što nosim u stomaku. On je mene tukao. Jeleni želim sve najbolje. Žena je toliko realna, i moram da je pitam jedno pitanje. Ivan je rekao da je zbog Jelene prestao da pije, a da li ti možeš da utičeš+ da on viđa svoje dete? - dodala je Miljana.

Nakon sukoba Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Nenad Macanović Bebica je ustao kako bi otkrio detalje rođendana Željka Kulića.

Neće jedno go*no smrdljivo da komentartiše mene i moju majku, kod koje je živeo dve godine - rekla je Miljana,.
Tvoja mama go*nara - vikao je Bebica, a onda je Miljana krenula na njega.

Nakon što ih je obezbeđenje razdvojilo, Miljana je nastavila da ponižava Bebicu:

On nije imao gde da živi, mi smo ga prijavili kod komišinice na adresu jer ga je majka odjavila. On je loš čovek kojeg smo mi hranili - rekla je Miljana.
Samo kada ja izađem, oni su lagali i izmišljali sve i svašta. Oni bre ne pričaju jedno sa drugim i ovo što je Ivan rekao je istina, a da ne pominjemo to što su zvali Miljana Vračevića na rođendan. Željko je stalno želeo da ide kod Ivana - rekao je Bebica.

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' učesnici su imali priliku da vide sve spletke i ogovaranja o kojima se ćutalo. Na narednom video-klipu prikazano je kako Anita Stanojlović ogovara Maju Marinković.

Meni tema u rijlaitiju nije potrebna, moje postojanje je vrednije od njih dve kad se spoje zajedno. Ja sam ovde imala životne situacije a ne teme. Mionu bih prvo komentarisala, ona je u zadruzi 3 bila moj potrčko, neko koga sam oblačila i bila je poslušna, upijala je moje tajne dok nije kao cinkaroš obrukala sve za stolom. Ona je posle toga ispala i niko više nije čuo za nju. Stalno se prenemaže i napada Ša, dovodi ga do ludila. Ona je najmanje kompetentna da komentariše mene, ona je cicija , sitničar ja ne volim takve osobe. Iskorišćava čoveka da bi dobila na popularnosti a džabe kad nema nikakvu energiju, nikad ništa od karijere neće uraditi - rekla je Maja.
Maju je zabolelo što sam joj rekla da nema temu ovde, što spominje prethodnu zadrugu neka ubaci neku novu temu. Ja ničiji potrčko, nikad nisam bila, to meni moj karakter ne dozvoljava. Ne grmiš uopšte, nema te nigde, više nisi toliko bitna kao ranije, nema te nigde, non stop spavaš. Ja sam savršena sama po sebi, nisam morala da se izoperišem cela kako bi ličila na nešto. Ja tebe toliko bolim da to nije dobro, shvati da se kolo sreće okreće, čijeg si tatu ukrala od jadne devojčice. Plastik fantastik, sve si promenila na sebi, imaš dupe kao ormar, ona meni nije bila prijatelj nikad bila mi je samo rijaliti koleginica -odbrusila je Miona.
Ona govori sama za svog dečka da pravi cirkus, ni jednom nije rekla da voli Ša, nema ona uopšte tu emotivnu stranu, takva je i u prijateljstvu sve bi izdala. Ako kaže za Maju da je cirkuzant, šta je onda njen dečko Ša koji ovde pravi najveći haos -rekla je Kačavenda.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Jovane Tomić Matore i Ivana Marinkovića gde Matora komentariše kako je Anita tražila krevet preko puta Matore da bi spvala sa Anđelom:

ja sam prva rekla da je to glupo, i da ne treba tako - dodala je Anita.
ja sam pričala sa Milenom i ona je zbog mene dala krevet - dodala je Matora.
Anita je mafijala u pušionici, kao će ona da traži krevet od MIlene, i to je Mileni zasmetalo - rekoa je Ivan.
Matora je već zaključila da ćemo mi imati se*s preko puta nje. To se na kraju nije ispostavilo kao tačno MIlena je na kraju ispala džek jer je dala krevet - rekoa je Anđelo.

Na narednom video-snimku prikazanom u emisiji ''Gledanje snimaka'' prikazan je razgovor Marka Đedovića koji sa Ivanom Marinkovićem razgovara o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić.

Ivan bi voleo da ja njega volim istim intenzitetom kao što volim Zolu. Ja se ni ne sećam odnosa sa njim, najbitnije mi je što sam dobila Željka iz te veze, ostalo je totalno nebitno. Može on da priča šta oće, mi smo vodili ljubav u krevetu, nikad nisam preferirala u kupatilu ili bilo gde. On je uvek pričao kako bi voleo da ima još jedno dete, ja se ne sećam više ni poljubaca sa njim -rekla je Miljana.
Nije mi bilo prijatno kad sam bio sa njom, pošto nikad nisam bio zaljubljen u nju, oni mene ubeđuju da sam rekao kako mi se sviđala a ja nikad to nisam izgovorio. Rekla je da nikad nikog nije volela kao mene, pa onda stalno menja teme i redoslede. U životu je nisam voleo, samo sam se zezao sa njom, nastali su problemi zbog toga što je nisam nikada priznao kao devojku, to je nju jako zabolelo - rekao je Ivan.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović za vreme žurke gde je Ša sve vreme govorio Mioni kako je on njoj broj jedan, a taj klip možete pogledati OVDE!

JA sam mu tu pet hiljada puta rekla da batali Uroša. ja se nerviram jer njega Uroš može da izazove kao niko do sada. I ja pošto ne mogu da slušam njega ja krenem da igram, on krene da mi prebacujem što igram - rekla je Miona.
Ja moram da kažem da smo nas dvoje krenuli da se sprdamo, a ona je to prešlo, a ona je meni rekla da se smirim sa Urošem ili da odje*em, a ona meni iz dobre namere to kaže, ali ja se iskompleksiram. I onda ja tražim razlog i sve mu smeta i onda je Uroš mene još više provocirao i eto - rekao je Ša.
Izgleda da sam ja veliki problem njima u vezi. Meni je Ša sladak, zato ja vrckam kod njjega. Volim da se svađam sa njiim, volim da ga provociram. Ja sam ljubomoran na Mionu, a ona je to primetila. Ona je mene dovela kod Ša, a onda se on sagnuo - pričao je Uroš.

U narednom video-klipu prikazan je razgovor Marka Đedovića i Anđela Rankovića o Aniti Stanojlović.

Nije mi se dopala ta kombinacija, ja ne radim da je šaljem na presvlačenje, ako se ona dobro oseća u tome neka nosi šta želi, samo neka me posluša sledeći put. Ima pravo da u svojim godinama greši, zrelost dolazi sa godinama a ukus treba isto da se stekne -rekao je Anđelo.
Anitinoj ličnosti i priliči takav stajling, ide kao ona sa plavog mosta, ne zna to da iznese, džaba kad nema erotike ona toliko izgleda jeftino, kao da je krenula da sluša Vendi na vašaru. Ona se oblači kao promiskuitetne noćne noćne dame, ja sam i polugola preskupa, ova kreacija joj je stajala katastrofa. Videla je da imam sličnu kreaciju pa je uzela da me iskopira, to joj je bio cilj, da se malo svIdi Anđelu ako izgleda kao ja -rekla je Maja.
Posle Anite ja bih Sanju sad oženila na keca, nikad nisam rekla da sam Anitu više volela, to su dve različite vrste ljubavi, sa Sanjom sam ja dosta soli pojela, ne može to uopšte da se upoređuje -rekla je Matora.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je  razgovor Nenad Aleksića Ša, Mione Jovanović i Vanje Živić. NAiem Ša je molio Vanju da naruči pesmu April, a to pogledajte OVDE!

Da sam ja naručio pesmu bilo bi da i dalje volim tu neku osobu, da ona naruči bilo bi podje*avanje,a onda je najbolje da traži Vanja - rekao je Ša.
On je njoj dao pravo da se nakači, dao joj je do znanja da se oglasi - rekla je Miona.
Meni je dosta te osobe i njenih bolesnika - dodao je Ša.
S obzirom da se radi o Tari, Tara te ne voli, ne nadaj se - rekla je Miljana,

Na narednom video-snimku prikazano je kako Danijel Dujković Munjez govori kako bi intimno opštio sa Anđelom Šparavalo.

Ja sam rekla svako ko bude ugrozio Anđelu da ću ga ja napasti, on ne može nas uopšte da poremeti, njegova reč nema nikakvu težinu niti bi se on Anđeli ikad svideo, ja sam u to sigurna. Neću da pustim da se bilo šta desi, želim da spavam sa svojom devojkom, neću namerno da ih pusti - rekla je Bojana.
Siguran sam da bi ona u izolaciji posustala kad bi malo popričali, sviđam joj se sigurno, nekakvom pričom bi ona pala na keca. Ona je meni jednom zamalo sela na onu stvar pre nešto, uvalila mi se u krilo, ona bi bila iz*ebana za sekund - rekao je Munjez.
Mene ovde niko ne zanima, ja ne znam šta lik priča, mnogo je samopouzdan za takav izgled, ja njega štapom ne bih pipnula, gledam samo u Anđelu i ona me jedina zanima - rekla je Anđela.

Na narednom snimku koji je pušten prokazana je vrela akcija Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ceo klip pogledajte OVDE!

Da li je mama ponosna? - upitoa je Munjez.
Odje*i budaletino raspala - rekla je Anđela.
Jesi svesna da ti više nemaš porodicu? - upitala je voditeljka.
Ja ću sa majkom pričati kada izađem - rekla je Anđela.

Nakon emisije, Bojana Pavlović je zapenila zbog komentara tamičara Elite na račun Anđele Šparavalo. Naime, Anđela se našla na stubu srama jer je okrenula leđa porodici i uplovila u vezu sa njom.

Šta je problem? Ona je sama odabrala, nisam ja dužna da je vodim kući - vikala je Bojana.
Da, ali kako bi se ti osećala da se njoj rditelji ne jave - upitao je Majčica.
Ma šta ja imam sa tim, to nema veze sa mnom, to je njena priča. Što je oni nisu odveli kuću - dodala je Bojana.
Ne mogu, ona ima 18 goidna, to je njen izbor - rekla je Kačavenda.

Nakon emisije, Bojana Pavlović je zapenila zbog komentara tamičara Elite na račun Anđele Šparavalo. Naime, Anđela se našla na stubu srama jer je okrenula leđa porodici i uplovila u vezu sa njom.

Šta je problem? Ona je sama odabrala, nisam ja dužna da je vodim kući - vikala je Bojana.
Da, ali kako bi se ti osećala da se njoj rditelji ne jave - upitao je Majčica.
Ma šta ja imam sa tim, to nema veze sa mnom, to je njena priča. Što je oni nisu odveli kuću - dodala je Bojana.
Ne mogu, ona ima 18 goidna, to je njen izbor - rekla je Kačavenda.

Anita i Slađa otkrile svoje mišljenje o lgbt populaciji, pa oplele po Anđeli i Bojani.

Moja majka da je rekla da mi roditelji nisu dobro i da mi je baba na infuziji ja sigurno ne bih ostala sa tom osobom. Ona je psihički loše ima neko mentalno oboljenje. Ne bih volela da moj sin bude gej ali dete se tako rodi tako da se ja njega ne bih odrekla. Možeš da se rodiš da voliš i jedno i drugo kao što sam ja takva. Mi smo napolju dobili sliku Bojane sa dve devojke u nekom klubu i rekli su nam da se pazimo nje da se ne umeša u odnos mene i Matore - rekla je Anita.
Ma ova Bojana totalno nije normalna, ne zna o čemu priča, još ona njena žvalava usta, deluje mi prljavo, šugavo, isto tako i Anđela. Jel si videla ovoj zube, ne mogu da verujem kako je Anđela mogla da se zaljubi u nju. Ali ako ona ne razmišlja o svojim roditeljima zašto bi drugi razmišljao - rekla je Slađa.

Maja savetuje Miljanu da zaboravi Zolu i da stavi dete i sebe na prvo mesto.

Moraš da se izdigneš iz situacije i da podeiš sebe, da ostaneš sama do kraja, videćeš da će narod to da prepozna, ti imaš šta da kažeš,zanimljiva si ljudima kad si sama. Ne treba ti da ideš da bacaš stvari, da se polivaš, našta to liči. Samo stavi sebe na prvo mesto i razmišljaj o svom detetu. Vidiš kako sam se ja naterala da izguram sama ovde, meni jeste dosadno ali možda bolje tako nego da pravim haos ovde. Samo što ja mislim da do kraja neću da prođem tako lako. Ovde te svi gledaju kao konkurenciju, tako da samo gledaj sebe, ti si autentična osoba, imaš ovde ljude koji te vole evo na primer mene - rekla je Maja.
Majo ja sam pokušala da se zaljubim u Bebicu da zaboravim na Zolu ali nije išlo, on je meni stalno u mislima. Teško mi je jako, ne znam kako ću da izdržim ovde, sve njegove stvari sam pokrila pokrivačem da ga ne gledam. Stalno razmišljam o njemu, ne mogu da verujem da me je tako izdao a planirali smo svašta. Boli me ako me je sve vreme zavaravao, imam neku intuiciju da to nikad nije bilo pravo - dodala je Miljana.

Autor: S.Z.