AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Jelena Ilić je ustala kako bi prokomentarisala sukobnjenog supruga Ivana Marinkovića i Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne slažem sa tim i to što Ivan radi u tim odnosima, ja nikada nisam volela te sukobe. Ja se nadam da će to da se reši da ima neku perspekitvu. Ja bih volela da se on i Miljana pomire, jer je ona majka njegovog deteta. Miljana je korektna prema meni,Njihve priče su različite, Ivanu je bilo lepo, a one kažu da se nije javljao i eto. Nastao je haos ja ne mogu da kažem da je Ivan dobar otac, a znam kakav je život vodio sve te godine i da je mnogo izgubio- rekla je Jelena i zaplakala.
Jelena je sjajna, ona je bila fenomenalna prema Željku, ona je vredna, radna pažljiva, uredna, pedantna. Nisam znala da ona misli da je on loš otac, a ona je dobra žena.
Ti si toj ženi poželela da nema dete, go*naro jedna - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekao da Bog da mi se raspalo to što nosim u stomaku. On je mene tukao. Jeleni želim sve najbolje. Žena je toliko realna, i moram da je pitam jedno pitanje. Ivan je rekao da je zbog Jelene prestao da pije, a da li ti možeš da utičeš+ da on viđa svoje dete? - dodala je Miljana.
Je l ti znaš da ste tom nepotrebnom svađom, one reči koje ste uputili jedno drugom, su napravile problme. Intervju tebe ili tvoje majke je napravio problem - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo poslednji put pričam. Dosta mi je ove priče - rekao je Ivan.
Sedi jedi go*na, ti namerno provociraš mene da te uradim, pričao si da ja bijem dete, takva laž - dodala je Miljana.
Mi smo jedne godine poslali poklon za Željka i Miljanu, i znaš da si se obradovala, a prošle godine se to desilo, i bilo je lepo i emotivno - rekla je Jelena.
Ja sam prošle godine došao na gotovo, nisam znao da će ući Željko, ima pravo svako ovde da misli šta se desilo. Ja sam spreman na to da se ona kači na ovu temu - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.