AKTUELNO

Dara Bubamara nedavno se vratila sa američke turneje, na kojoj je održala osam koncerata.

Pevačica se u Srbiju vratila bogatija za 150.000 dolara. Ona je pevala u Finiksu, Njujorku, Džeksonvilu i Majamiju, zajedno sa svojim mlađim kolegom Anidom Ćušićem, a za doček Nove 2024. goste su zabavljali u jednom čikaškom hotelu.

Iako mnoge njene kolege dosad nisu mogle da se pohvale velikom posetom u Americi, Bubamare su se naši ljudi očigledno uželeli, pa je svaki koncert bio skoro rasprodat. Kako saznajemo, pevačica je ovaj put podnela dosta teško fizički jer je tempo bio jako zahtevan, a Dara je gotovo svakodnevno morala da leti avionom iz jednog grada u drugi.

Foto: Instagram.com

U drugom delu Amerike, poslovno i privatno, boravio je i njen bivši suprug Milan Kesić, koji je 2. januara doleteo u Čikago kako bi sa Darom organizovao 15. rođendan njihovog sina Koste.

Jednostavno, mi smo najbolji prijatelji. Ja sa Milanom sad živim bolje nego 99 posto brakova u Srbiji. On je mnogo dobar čovek. Naš je čovek, ali je rođen u Parizu i skroz je drugačijeg mentaliteta - rekla je jednom prilikom Dara za Pink.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, i Milan je pre nekoliko godina govorio o braku sa pevačicom.

Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali - iskren je bio Kesić u razgovoru za Kurir.

Autor: Pink.rs