AKTUELNO

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, doživela je stravičnu situaciju o čemu je govorio preko svog uživo uključenja na TikToku.

Naime, prema njenim rečima, ispred njene zgrade nalazila su se četiri migranta, i imali su u planu da obiju stan.

- Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan - rekla je ona.

- Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao - otkrila je Nikolićeva, koja je kontaktirala policiju:

- Ljudi prolaze, niko da pozove policiju. Ja sam odmah pozvala policiju i došli su nakon određenog vremena.

Inače, nego je juče Aleksandri Nikolić hakovao vacap, odnosno hakeri su je napali i neko koristi njen broj telefona i šalje poruke na ovoj društvenoj mreži, zbog čega je zadrugarka morala da preduzme mere:

- Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja - napisala je Aleksandra Nikolić putem svog Instagram profila.

Foto: printscreen

Da podsetimo, trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić raskinula je romansu sa Filipom Carem i otišla iz Hrvatske, tačnije iz Crikvenice, gde je boravila izvesno vreme. Filip se oglasio nakon dočeka Nove godine i otkrio da se vraća onaj stari Filip u 2024. godini.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku koji je objavio Filip Car.

Autor: Pink.rs