AKTUELNO

Njegove dobre drugarice posvetile su mu hit Olivera Dragojevića.

Iako je u nekoliko navrata pokušao da pokaže da mu nimalo nije stalo do Kristine Kije Kockar, nakon akcije sa Filipom Đukićem, po svemu sudeći, Andrija Lazović pati zbog toga što je doživeo istu sudbinu kao i njegova devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Evidentno je da se između Kije i Filipa desilo nešto više u toaletu, iako to još nisu priznali domaća javnost šokirana je činjenicom da je i sama Kristina prevarila svog dečka, baš kao što je nju njen suprug Sloba Radanović.

Kijin dečko Andrija objavio je na svom Instagram profilu snimak na kom mu drugarice pevaju pesmu Olivera Dragojevića "Imala je lijepu rupicu na bradi".

- Hvala mojim drugaricama na omiljenoj pesmi - napisao je Lazović u opisu snimka.

Foto: Printscreen Instagram

Nije bila osobito lijepa ali nije bila kao druge pa je ljubav, kao uvijek slijepa zbog nje razne prelazila pruge. Imala je lijepu rupicu na bradi, znala je da grebe, znala je da gladi - reči su pesme koje su otpevale ove Andrijine drugarice njemu za dušu.

Kako će se ova situacija dalje odvijati i da li će Andrija oprostiti Kristini izdaju, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, nije mu svejedno zbog svega što se poslednjih dana dešava u najgledanijem rijalitiju "Zadruga".

Autor: J. V.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

'