AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Vesna Vukelić Vendi, Novu godinu započinje saradnjom sa Zoricom Marković, pa će tako, svake srede, svi njeni fanovi i poštovaci, moći da je gledaju i slušaju u Zoričinoj kafani, gde će redovno nastupati i priređivati pravi muzički spektakl.

Vendi je za Pink.rs to i najavila u Novogodišnjem intervjuu, pa se tada i osvrnula na prijateljstvo za Zoricom i otkrila do sada manje poznate detalje ''iza kulisa'' estrade.

Foto: Pink.rs

Zorica je osoba i pevačica koja ne pripada udbaškim strukturama koje su zaorale duboku brazdu još za vreme Tita, i tada popločale svoj put kretanja ka uspehu po princimu ''Čovek je čoveku vuk''. Na tom sistemu razmišljanja i bitisanja, te neke pevačice se grupišu, idu rade zajedno neka veselja... u takvoj nekoj podeli karata, kada je neko sa 13 godina pevao Titu, pa onda dobio odrešene ruke da ''sprovodi'' estradu onako kako on to vidi, to onda objašnjava ceo zatvoreni, tajni sistem koji vlada već godinama, rekla je ona pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Te osobe već 40 godina vrlo kanalisano i selektivno biraju određene pevače i pevačice, podobne ljude koji su njima poslušni. To je jedan krak koji je srušio sve ostale pevače i pevačice koje nisu pripadale njima, na primer Zoricu Marković, Nadu Topčagić, pa i mene...One drže tapiju, sa pričom da su došle ne ''krilima naroda'', a ustvari su došle duboko zaoranim sistemom koji se zove Titoistička udba! Taj sistem im se sada polako rušu, i zato su one veoma uplašene, bila je oštra Vendi.

Detaljnije i opširnije poslušajte u izjavi!

Autor: Pink.rs