AKTUELNO

One su bile jako bliske drugarice, a onda su zakazale koncert istog meseca.

Voditelj Ognjen Amidžić večeras je, između ostalih, u svojoj emisiji "Amidži šou", ugostio Seku Aleksić koja je na samom početku emisije prokomentarisala navodnu svađu sa koleginicom Darom Bubamarom. Naime, sukob je nastao zato što je Seka zakazala koncert u Areni 14. aprila, samo nedelju dana pre Darinog.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo se posvađale, ja se nisam posvađala. A mislim da nije ni ona. Iskreno, ja mislim da je to neko nju iz tima posavetovao tako, mislim da ona ne misli tako. Ja ne znam kako bilo ko ko se bavi ovim poslom ne može da zamera nekom ko ima koncert. Ja njoj želim sve najbolje i želim joj uspešan koncert - rekla je pevačica.

Seka je objasnila da je planirala da napravi koncert ranije, ali se neke stvari nisu poklopile:

Moj koncert je bio zakazan za 12. februar ali zbog odmora i raznih drugih stvari smo pomerili. A još je bliže mom rođendanu, tako da je još bolje. Ajde kad smo već izreklamirali moj koncert koji je 14. aprila, da kažemo i da je Darin koncert je 21., nedelju dana posle mog. Neću doći na njen koncert jer posle mog koncerta idem na zasluženi odmor.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mnogi pomislili da ovo znači kraj jednog prijateljstva, Seka je istakla da se čula sa Darom.

Dara je zvala i mog supruga, a kasnije je i meni pisala i da joj zaista ništa ne zameram. Šta god da ona kaže, govori isključivo o njoj, kao i ono što ja kažem, govori samo o meni. Svako ko zakaže koncert u Areni, svestan je svoje popularnosti i svestan je da može da napuni tako veliki prostor - rekla je ova pevačica u emisiji "Amidži šou".

Autor: J. V.

#Amidži Šou

#Dara Bubamara

#Ognjen Amidžić

#Seka Aleksić

#pevačica

'