AKTUELNO

Oni su organizovali druženje sa fanovima u jednom šoping centru.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta zapalili su juče Skoplje iako tek 16. februara imaju koncert u tamošnjoj Vip Areni „Boris Trajkovski“. U jednom makedonskom šoping centru srpske zvezde su se družile sa svojim fanovima i napravile pravu pometnju. Više stotina njihovih obožavalaca je želelo da se fotografiše sa Anom i Rastom, da uzme autogram ili CD, pa je zbog toga nastao pravi stampedo.

Foto: Freestyler/Promo

Reper je u jednom momentu pitao publiku da li želi da čuje samo delić onoga što će im izvesti na koncertu, a zatim su on i Ana horski sa fanovima izveli njihov mega hit „Slučajno“, ali i još nekoliko pesama sa pevačicinog poslednjeg albuma „Labilna“. Ako je suditi po atmosferi sa sinoćnjeg druženja makedonsku publiku na koncertu očekuje pravi spektakl, čemu se Ana posebno raduje.

Oduševila sam se kada sam videla kako su nas dočekali u Makedoniji. Osetila sam posebnu emociju i zaista sam presrećna. Jedva čekam da osvane taj tan kada ću zapevati pred nekoliko hiljada Makedonaca. Ovo veče ću dugo pamtiti, a obećavam da ću i ja njima napraviti noć za pamćenje tog 16. februara - rekla je Ana.

Ovaj par najavio je sjajan provod 16. februara, a s obzirom na reakcije njihovih fanova u Makedoniji, nema sumnje da će tako i biti.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#koncert

#pevačica

'