AKTUELNO

Šok za šokom!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Macanoviću Bebici u "Pretresu nedelje" kako bi prokomentarisao potencijalnu trudnoću Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom, kao i njegovu diskvalifikaciju.

Od samog početka mi znamo da Miljana i Zola najviše vole rijaliti, a ovde se desilo da ga nisu prihvatili mnogi. To mu je bio bag. Ko je njega dobro pratio i šta je izlagao, rekao je da je pokušao da izađe kroz diskoteku, preskoči i ostalo, a kada nije uspelo, on se pomirio sa Miljanom. Ko je to čuo, njemu je onda jasno da je sve kupovina mira. I Miljana i Zola vole da budu u temu. Mislim da je prekretnica Zoli bila "Elitovizija" kada nisu dobili nagrade, a onda kada je hteo ovde na podeli paketića hteo nešto da pravi i ostalo, pa ga je Darko prekinuo. Nemaju veze pare, te ucene, svi znamo da niko nikoga ne može da ucenjuje. Mislim da nije mogao da izgura, ušao je u vezu sa njom i onda kada je video da ne može, izašao je - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uplašio se, jer kada sam mu pričala da ne ide u Odabrane jer nije u njima, rekao je da je uzeo koliko mu treba. On je meni rekao: "Ja mogu da spavam kada god hoću, jer ja sam ovde 12 nedelja, ako ne, ćao" - rekla je Miljana.
Nikome ove sezone nije zanimljivo ono skakanje i vrištanje. Šana i Pabla je fascinirao, samo njemu i može da bude zanimljivo - rekao je Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali čovečuljak nije smeo u facu da mu kaže, nego priča kada on nije tu. Dok je on bio tu, mogao je sve ovo da kaže. Ukoliko su imalo ljudi, mogao je bilo ko da me odvede sa strane i da mi kaže, s obzirom da je kako čujem pričao da radimo na ozbiljnim stvarima - rekla je Miljana.
Nije poenta u tome, poenta je da ste vas dvoje bolesni - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kleo mi se sam u majku. Ja sam mu poklonila krst sa Ostroga, njemu sam dala taj za sreću, da ga sreća prati, on je non stop ljubio u taj krst. Ako poljubiš krst i zakuneš se da ti se majka razboli i da se najgore desi njemu i njegovom detetu ako mu nije lepo u odnosu sa mnom, da mu nije lepo...Ja da igram rijaliti, ne bih ga sigurno igrala na svoju štetu - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.