AKTUELNO

Nakon haosa koji se dogodio danas u Beloj kući, stupili smo u kontakt sa Jovaninom drugaricom.

U toku današnjeg sastanka na kom su zadrugari imali zadatak da izglasaju najiskreniju osobu došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Saške Karan nakon čega je Jovani pozlilo. Matora je planula zbog toga što je Saška rekla da je se otac odrekao zbog njenog biseskualnog opredeljenja, o kom je otvoreno govorila u Beloj kući.

Stupili smo u kontakt sa Jovaninom drugaricom Jasnom Janković koja je za naš portal prokomentarisala ovu informaciju koju je Saška prenela kao istinu iz spoljnjeg sveta.

Foto: Privatna arhiva

Naravno da to nije istina! Čista glupost, Bože me sačuvaj! Baš sam se potresla sad kada sam videla šta se dogodilo. Jovane se otac nije odrekao, ja se čujem sa njenima stalno i to nije istina - rekla je Jasna

Jovanina drugarica ističe da publika ima prilike da vidi pravu Matoru i da ona ni u jednom trenutku ne glumi:

- Matorić moj je ona prava, onakva kakva je i napolju, iskrena, emotivna, otvorena, pravi prijatelj. Ja od nje nisam ni očekivala drugo ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

Normalno je da se Jovana unutra vezala za nekoga, znajući iz ličnog iskustva iz drugog rijalitija, jako je teško biti sam unutra. Sanju lično ne poznajem da bih mogla da budem kompetentna da ocenim da li je emotivna ili ne, da li skriva emocije, mislim da to samo ona zna - rekla je Jasna o Jovaninom odnosu sa Sanjom i dodala:

- Najiskreniji Jovanin prijatelj unutra je definitivno Miki, a po meni ne bi trebala nikoga da izbegava, čak trebalo bi više da se druži i sa ostalim ljudima i da se zeza a ne da bleji samo sa Sanjom.

Foto: Printscreen Youtube

Velika frka nastala je tokom Igre istine kada je Zorana Stefanov pitala Matoru da li se drogirala u toaletu, pa smo zamolili Jasnu da prokomentariše ovu situaciju:

Veću glupost u životu nisam šula! Čula sam se sa njenima i naravno da im je bilo teško, jer znaju svoje dete i znaju da to nije istina...

Foto: TvPink Printscreen

Kada bih mogla da stupim u kontakt sa njom, prvo bih joj rekla da je mnogo volim i da mi nedostaje. I da bude svoja, da se naravno manje nervira i da ne pije jer to budi najgore u svakom čoveku

Pročitajte još: OTAC TE SE ODREKAO JER VOLIŠ ŽENE: Matoroj POZLILO zbog Saške, reagovala produkcija! (VIDEO)

Autor: J. V.

'