AKTUELNO

Sanja Marinković je do pre nekoliko godina bila u braku sa montažerom Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima sina Strahinju, ali je uprskos pokušajima da spase zajednicu, svako krenuo svojim putem.

Sanja je sada progovorila o razlozima zbog kojih je stavila tačku sa svoj brak.

- Moguće je da jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo – rekla je Sanja i dodala da se nakon razvoda oslobodila po pitanju objava na društvenim mrežama.

Foto: Jelena Simonović

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu ne da mu nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od par godina gde sam morala sa svima da popričam - istakla je voditeljka.

Na pitanje da li je danas svesna šta hoće, a šta neće i da li pristaje na kalkulacije, Sanja je bila odsečna.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ne, ja još učim – odgovorila je Sanja, a Goca Tržan se nadovezala:

- Svaka pametna žena uči do kraja života.

Autor: N. Ž.