AKTUELNO

Pevačica Milena Ćeranić otkrila gde je pevala pre nego se pojavila u Zvezdama Granda

Srpska pevačica pop-folk muzike Milena Ćeranić proslavila se u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Osim turbulentnih veza zbog čega su pevačicu često povezivali sa zauzetim muškarcima što je punilo naslovne strane portala, malo je poznato da su njeni počeci bili sa jednim sada popularnim bendom.

Ono što malo ko zna je da je Milena jedno vreme bila pevačica popularnog "Tropiko benda", ali ih je napustila baš zbog takmičenja u ZG.

Ja njih mnogo volim. U jednom trenutku sam došla do toga da sam postala najtraženija anonimna pevačica, imala sam dobar angažman, bila sam "leteća". Nisam imala svoj bend nego sam radila kako me ko pozove. Radilo se na Kopaoniku u jednom lokalu, zove me je gazda i kaže mi da će Tropiko bend raditi i da ja dođem. Četiri dana u nedelji se radilo, dogovorimo se mi dva meseca unapred, tada oni nisu bili poznati - rekla je pevačica za domaće medije, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi krenemo da radimo samo Kopaonik i oni mene pitaju da im budem pevačica, a dugo nisu imali pevačicu, muški bendovi nikad ne vole pevačicu pošto uvek prave haos. Ja pristanem da radim sa njima i to za manji angažman nego što sam imala kao samostalna pevačica, ali to iskustvo i prelepo vreme koje sam provela sa njima ne može ništa da zameni. Naučila sam šta je gospodska svirka, lepota u poslu, šta je davanje na sceni, na bini i kada sam izašla iz benda jako mi je bilo žao, ali sam odmah otišla u "Zvezde Granda" - navela je ona.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs