AKTUELNO

Težak životni period iza njih!

Pevač Marko i Marija Bulat na najveći hrišćanski praznik otvoreno su pričali o teškim trenucima kroz koje su prošli u prethodnom periodu, ali i planovima i ciljevima u 2024. godini.

Pevač i njegova supruga Novu godinu dočekali su u svom domu, u toploj porodičnoj atmosferi, a društvo su im pravili preslatki naslednici.

Od kada imamo decu, Novu godinu provodimo kod kuće sa njima. Marko nije radio tako da smo bili zajedno. Godina je bila puna uspona i padova, ali se hvala Bogu dobro završila. Nadamo se da će naredna biti bolja - kaže pevačeva supruga, dok je Marko pričao kao se u njihovom domu slavi Božić, da li poštuju tradicionalne običaje i ko je u njihovom domu zadužen za trpezu:

Foto: TV Pink Printscreen

Do Božića je posni repertoar koji je komplikovaniji jer ne poste svi u našoj porodici. Sve se sprema duplo. Komunističke praznike ne poštujem, samo crkvene. Uvek sam kod kuće u vreme Božića, na crveno slovo ne radim.

Prethodna godina za Mariju nije bila nimalo laka, a ona je otkrila detalje o svom zdravlju:

Biće bolje, mora da bude boje! Kako je bilo sada je dobro. O tome bih mogla da pričam celu emisiju, ali moj problem je bila slomljena kičma i naprsli pršljenovi. Bila sam gotovo nepokretna, ali pomogla mi je terapija, volja i vera.

U javnosti su se pojavile fotografije na kojima se Marija nalazi u invalidskim kolicima, a ona nam je priznala da je to bio veoma stresan period za celu porodicu, dok Marko ističe da mu nije bilo lako da sve porodične obaveze preuzme na sebe.

Nije mi naporna Marija, naporno je preuzeti svu odgovornost na sebe. To je dodatni teret, jer prihvataš svakodnevne obaveze jer moraš da nastaviš dalje - objašnjava Bulat i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Emotivo mi je bilo teško i kada smo bili na Rodosu koji Marija obožava, a nije mogla da ode ni na plažu. Kada i ode, bori se za svaki korak. Trenutak beznađa i nemoći koji sam video u tom očaju bio je strašan za mene.

Ipak, pored svih problema, Marija želi da u narednoj godini sve loše trenutke ostavi iza sebe.

Ne želim da se vraćam na prethodnu godinu niti da razmišljam o tome, a ono što mi je najteže palo su oči moje majke, dece i muža koji su bili nemoćni da mi pomognu. Moj izgled vara ljude, pa kada kažem da mi nije dobro, niko mi ne veruje...

Porodica Bulat otkrila je neostavrene ciljeve i želje.

Neostvareni cilj su mi pesme koje nikako ne uspevam da završim. Od mene se očekuje kvalitet kada su pesme u pitanju. Nedavno je izašao spot, ekranizirao sam stare pesme i velike hitove.

Foto: E-Stock/Tik Tak

Autor: Pink.rs