AKTUELNO

Smetaju mu komentari njenih roditelja!

Tokom emisije "Elita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Nenada Aleksića Ša u Šiša bar, pa su detaljno razgovarali o njegovom odnosu sa Mionom.

Ona je spustila loptu totalno,unormalila se, ali imali smo te neke faze gde ja ne mogu da izdržim al dobro. - rekao je Ša.
Neke gluposti uglavnom, milion nekih sitnica, al dobro, na jednu stranu uđe a na drugu izađe. Ona ima stvarno dosta vrlina i stvarno nam je super, al polako treba i njoj vremana skapiraće valjda. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da počnemo sa tim od kad je došla njena porodica, šta ti je ona rekla? - pitao je Darko.
Očekivao sam neke reakcije što sam stariji, to je nešto što sam smatrao da će im biti problem. Bukvalno sam ovde karakterisan kao najgori lik ikada. To su gluposti, nije da mi svaki dan se nešto svađamo. Onaj trenutak kad smo tražili želje za Novu godinu, kad su pričali o vinu i to, oni su njoj ispričali da sam ja tražio vino da bih nju opio, to su budalaštine, preuveličali su. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je to pumpanje za njenog bivšeg dečka i to, ali nju to ne pogađa. Nakon toga tri dana haos pa posle opet sve super i to, ali takva je Miona. - rekao je Ša.
Kako roditelji nisu primetili koliko si ti privržen? - pitao je Darko.
Ne kažem ja da sam idealan,ali sam fenomenalan prema njoj, to mene nervira, zbog toga ja upadam u crveno. Ja nikad nisam žensko udario da bi neko nešto tako pričao, ali ako je neko posvećeniji od menem skidam kapu. - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti nikog ni na šta da nagovoriš, to su neke normalne stvari ako nekog voliš, ona je odrasla devojka, ali okej poštuješ roditelje. Preterano je to, ispada kao da sam ja neki manijak, ovde nema ko koga nije tukol, ja sam prema njoj fenomenalan. Mogu da kažem da se odlučila za mene, ali ja i dalje imam te neke teorije u mojoj glavi ali nema veze. - rekao je Ša.
Čim je ostala sa mnom i čim nema svađa, super je, nadam se da će izbaciti to njeno peckanje. Ne želim ja nikom da se dodvoravam, stojim i dalje iza toga da su preuveličali za mene, ali te neke stvari da se o mene pravi najgori lik, to me nervira, ali na njenima je da li hoće da me prihvate. - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.S.