AKTUELNO

Više nikome ne ćuti!

U toku je emisija izbaivanje, a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Anđela Rankovića.

Šta je presudilo da ti i Anita zvaniočno uđete u vezu - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da želim da provodim vreme sa njom, kao i ona sa mnom. Bilo bi glupo da se to razvlači i odugovlači. Nama ništa ne znači što smo ozvaniočili vezu. Ja sam muškarac, ipak nije u redu prma njoj, da ona bude devojka koja će biti s nekim u kombinaciji , a svakako provodimo dosta bremena zajedno - rekao je Anđelo.
Da li misliš da ste iznenadili mnoge? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenadili smo mnoge, mnogi su želeli da nju srozaju time što će reći da ja neći biti s njom. Smeškali smo je juče na sve ono što pričaju, i ne zanima me nijedna devojka u kući sem nje - rekao je Anđelo.
Da li te nervira šzo učesnici sklapaju raznne teorije o vašem odnosu? - upitao je Darko.
Mene nervira što se oni pitaju i oni pričaju o našoj hemiji i slično. Ja više nsiam dete da se kreveljim ovde da bi Maja ili Anita pričale da sam ja srećan - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Diže se frka gde ćete spavati u kom krevetu - rekao je Darko.
Ja sam njoj rekao da se ne nervira i ne opterećuje i da ćemo se snaći. Kad nešto juri uvek nešto izmiče. Mnogi ne bi da nam daju krevet, vidi se ko je prijatelj nama, a ko nije.
Da li veruješ Matoroj kad kaže da si joj ti zvonko spasić - upitao je Darko.
Ma kakvi, nikad neće imati loše mšljenje o meni, nije me gotivila, nije me volela. Ne verujem ja da je ona srećna, ali ako će ona da zadovolji svoje komplekse onda okej - rekao je Anđelo.
Zbog čega je Maja bila onako surova sinoć prema Aniti - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je takmičarka, ima sujetu u sebi veliku. Naprimer mogla je ako sam ja njen drug da mi čestita za pobedu na Elitoviziji. To je negde takmičarski duh, a sve ostalo su sujeta i kompleksi - rekao je Anđelo,.
Da li je Maja sujetna što je Anita lepa, mlada ili zato što je Anita tvoj izbor? - upitao je Darko.
Nismo mi nikada zalazili toliko duboku , wali sigurno da ima toga u glavi da je ona najlepša najbolja i nije joj jasno onda kako sa Anitom - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš povećati intenzitet treninga nakon kritika Dejana Dragojevića? - upitao je Marko.
Hteo je mene da ponizi, a spustio je Matoru zbog njenog izgleda. Fascinantno mi je da dve devojke izgledaju tako dobro , a da on gleda u muškarca - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.