AKTUELNO

Ne miri se sa tugom!

Praznicima se uvek radujemo jer je tada porodica bez izuzetka na okupu, ali u slučaju Milića Vukašinovića nažalost nije tako. Poznati bubnjar je u intervjuu iskreno rekao da je Božić počeo da slavi sa drugom suprugom Suzanom, te da mu ćerka Maja nedostaje svakog dana, a naročito za praznike.

Odrastao sam u strogo komunističkoj porodici i samim tim nisam ni kršten, niti sam vernik, što ne znači da ne volim našu pravoslavnu veru i sve što ide uz nju. Pošto je Suzana vernik, slavimo pravoslavni Božić zajedno i uklopio sam se - rekao je Milić, te se je pitan da li mu ćerka najviše nedostaje u vreme paznika.
Praznici su posebni u životu svakog čoveka pa samim tim i uspomene utiču na to pojačano doživljavanje istih. Posebno je bolno kada izgubite nekog svog bliskog, a naročito rođeno dete i baš zbog toga ni jedan praznik nema više nikakvu draž, ako sam taj praznik slavio sa svojim detetom koga više nema - istakao je bivši roker, te dodao da li se preispituje da je nešto moglo biti drugačije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta da se preispitujem, jeste moglo biti drugačije da me je moja prva žena Vera, a Majina mama, poslušala da ne pravimo decu jer sam znao da će moje dete naslediti moju genetiku, prirodu i narav sadržanu u besomučnom preterivanju u svakom doživljaju života, pojačanom opijatima... Sebi nisam mogao da uskraćujem to po cenu života, pa je bilo ono: “Ko preživi pričaće”, ali moja ćerka nije preživela i znao sam da će to tako da bude i nisam mogao tu ništa da promenim.

Foto: TV Pink Printscreen

Već godinama je Miliću najveća podrška druga supruga Suzana, koja je ostala sa njim u svim situacijama.

Kada sam izašao iz prošlog braka, zakleo sam se da se više neću ženiti, ali se desila Suzana. To je bilo nemoguće izbeći jer sam prvi put osetio stoprocentnu sigurnost u osobu koja sebe daje bez ostatka, a to smo oboje proverili šestomesečnom komunikacijom na Fejsbuku. Posle toga je Suzana iz Smedereva došla u Beograd i evo već četrnaestu godinu živimo zajedno svoju ljubav veću od života - rekao je roker, koji je bio velika muzička zvezda, sa bogatom i uspešnom karijerom, a da li bi iz tog perioda danas nešto promenio, te da li je možda pametnije mogao da potroši novac:
Uvek sam smatrao da stvarno talentovani ljudi neminovno ostvare velike karijere, ali nikad nisam dozvolio da mi karijera kroji moju iskonsku prirodu koja je sklona preterivanju i uživanju do daske bez obzira na posledice. Deviza mi je bila: Pare imaju smisla samo ako se besomučno troše, bez zadrške, kao u sek*u, jer ako se u sek*u javi zadrška iliti misao, gotovo je.

Mnogo vremena je provodio na turnejama i u inostranstvu, jedno vreme je živeo u Londonu.

U London sam otišao da živim da bih postao autentični autor i izvođač muzike na svetskom nivou, što sam za tri godine i uspeo. Hteli su od mene da prave svetsku zvezdu, ali me je moja neobuzdana narav sprečila u tome. Po povratku iz Londona sam napravio veliki uspeh sa narodnim pesmama koje je pevala Hanka Paldum. Toliko sam para zaradio, da me ništa nije interesovalo osim opijanja, razvrata i bluda. Pa kad dođem sebi, što je bilo retko, svirao sam teški rok sa mojom grupom Vatreni Poljubac - rekao je Milić bez dlake na jeziku, i za kraj ističe da se ni zbog čega ne kaje.

- Sve moje odluke u životu su bile odraz moje prirode i promeniti bilo koju odluku zbog naknadne pameti i nekog kajanja, bilo bi poništavanje samog sebe - zaključio je.

Autor: Pink.rs