AKTUELNO

Hit!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Milici Veličković kako bi iznela nominaciju.

Ja iskreno ne znam čemu potreba da se komentariše, mogao je samo da kaže dve tri rečenice, nigde veze, meni je baš neprijatno. Ti si njemu htela da kažeš da to nije u njegovom fazonu, da mora da kaže mišljenje i to je to. - rekla je Milica Veličković.
Što se tiče moje nominacije, nisam promenila mišljenje o njima, ne provodimo vreme zajedno, imam korektan odnos sa Anđelom, ništa od njega me nije poremetilo. Ja njihov odnos podržavam, nek budu zajedno, dvoje mladih ljudi. Ružno je da komentarišeš tako, ti si osoba isto koja si gubila honorare za spavanje, ja sam se pronašla uvređeno zato što sam ja takva, ti meni ništa loše nisi uradila. Jedino što sam primetila da je Anita dobila revalitet prema Matoroj, videla se sujeta sa Anitine strane. - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažem da se videlo da ti je bilo krivo, da si ljubomorna na Matoru, ovaj put tebe ostavljam a šaljem Anđela. - rekla je Milica.
Ja ću uvek da kažem moje mišljenje koliko god loše bilo, mene stvarno boli uvo ko će šta da kaže. To je to od mene. - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.