AKTUELNO

Da ne poverujete!

Učesnici ''Elite'' dočekali Božić, pa su krenuli na nominacije te je voditeljka Ivana Šopić dala reč Bojani kako bi dovršili nominacije.

Što se tiče Anite i Anđela, može se reći da se družimo, ništa nešto preterano ali korektan odnos. Što se tiče Anite smatram da je pred njom je život, greške ima vremena da ispravi. Smatram da su oni prolazni jedni za drugo, to je neko moje iskreno mišljenje. Šaljem Anđela.- rekla je Tara Delić.
Ja moram da se izvinim unapred zbog Božića. Moram da budem brutalna ne umem drugačije, što se tiče male gnjide nećemo imati nikakav odnos, ti si se ovde mnogo potpalio, ćuti i budi dobar. - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako nisi poželjan ovde, za mene si fikus, kad te pogledam ja tebe ni ne vidim u ovom prostoru. On je ovde pre napumpan, smatram da si ušao sa namerom da si iskoristio priču Matore i Anite. On kad je ušao itekako je pikirao nju, on je samo iskoristio taj momenat kad je ušao, pod pritiskom je ušao u vezu. - rekla je Bojana.
Zašto te sestra izbegava, dr*ljo, ovo je tvoj proizvod, unakazala si ovu devojku, pogledajte na šta liči devojka. Ona je muškarac u pokušaju i žena u zaboravu! - nadovezao se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega ne interesuje Anita, itekako da je Maja htela nešto više, on je neko ko ne može da izdrži pritisak. Ni ja ne vidim tu neku ljubav, tu neku emociju. Koriste to što su ta neka prva tema, opterećeni su tim stvarima. Nije našla neku dozu pokajanja a pritom glumi neku empatiju, kakva majka takva je i ćerka. Ne treba da gleda interesentni korist, ja bih njih obe poslala u izolaciju, ali ću Anitu nominovati sa zadovoljstvom. - rekla je Bojana.
Što se tiče smigolfa u kaputu, kao i uvek lupeta gluposti. Jasno možete videti lice ove devojke, ovo je moj proizvod a ovo je tvoj proizvod. To je prozvod inspektora u kaputu, ona je kao utvara. Što se tiče bežanja znamo ko je lupao glavom tamo, zbog ovog smigolfa u kaputu.- rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u video ispod.

Autor: N.S.