AKTUELNO

Folker Darko Lazić posle mnogo godina prvi put će ove, 2024. godine provesti Božić u krugu porodice sa sinom, ćerkom i suprugom u novoj kući u Brestaču. On je ispričao kako će, u krugu porodice provesti najradosniji praznik, kao i ko će biti položajnik porodice Lazić.

- Ranije sam radio za vreme praznika, a sada uzimam slobodno bez izuzetka. Ovaj Božić slavim u svojoj kući u Brestaču. Tradicionalno, ovog jutra idemo po badnjak. Ovo je prava godina da Aleksej ide sa mnom jer je do sada bio mali i presrećan sam zbog toga. Katarina i Lorena će nas čekati kod kuće sa posnom trpezom. Božić ćemo provesti u krugu porodice uz razna tradicionalna jela. Svake godine položajnik je moj kum koji je krstio Alekseja i tako će biti i ove godine - kaže Darko, a Katarina dodaje:

- Darko je kao domaćin zadužen za badnjak i za pečenicu, ja sam zadužena za ostatak trpeze i za to da uredim kuću kako bi odisala pravim božićnim duhom.

Foto: Instagram.com

Pevač se prisetio kako su izgledali praznici kada je bio dete.

- Jako slično, samo što sam tada bio dete, a sada sam domaćin i otac koji prenosi običaje na svoju decu - iskren je Darko koji je Alekseju i Loreni, prvo Deda Mraz, a onda Božić Bata.

- Bilo je jako lepo, ništa ne može da zameni dečiji osmeh i sreću kada se Deda Mraz pojavio na vratima. Moja glavna želja je da svi ljudi na ovom svetu budu srećni jer svedoci smo raznih iskazivanja mržnje i besa, otkriva Kaća, a na pitanje da li priželjkuje bebu, kaže:

- Što se tiče proširenja porodice, pustićemo da sve ide svojim tokom, ako Bog da biće i proširenja.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs