AKTUELNO

Soraja Vučelić napravila hit fotku!

Soraja Vučelić je proteklih dana boravila u Dubaiju sa svojim sinom Kanom i nevenčanim suprugom. Iako je do sada većinom čuvala privatnost svog sina, ovog puta se odlučila da pokaže njegovo lice na nekoliko fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Iako je njen sin bio delimično pokriven emotikonima srca, mnogi su primetili sličnost sa Sorajom i izrazili divljenje prema lepoti malog dečaka.

Fotografije malog Kana izazvale su brojne komentare javnosti. Mnogi su primetili sličnost između mame i sina, ističući crte lica i izražavajući oduševljenje lepotom deteta. Komentari poput "Premeden je", "Kako liči na tebe, usta, crte lica...", "Kako je lepo dete", "Liči na mamu" samo su neki od pozitivnih reakcija koje su se mogle pročitati ispod objavljenih fotografija.

Foto: printscreen

Soraja je prethodno čuvala privatnost svog sina, ali odluka da pokaže njegovo lice na društvenim mrežama predstavlja korak ka proširenju kruga javnosti koji prati njen život. Ova gesta je izazvala pažnju i interesovanje javnosti, što je u skladu sa Sorajinom prisutnošću u medijima.

Boravak u Dubaiju predstavlja priliku za Soraju, njenog sina i partnera da provedu vreme zajedno i stvore dragocene uspomene. Fotografije sa putovanja pružaju uvid u porodične trenutke i delove njihovog zajedničkog života, što je izazvalo interesovanje publike.

Soraja Vučelić je svojim putovanjem u Dubai sa sinom i partnerom privukla pažnju javnosti, posebno objavljivanjem fotografija svog sina na društvenim mrežama. Ovakav potez je izazvao brojne pozitivne reakcije, ističući lepotu i sličnost malog Kana sa njegovom poznatom majkom. Ovaj gest predstavlja korak ka proširenju kruga javnosti koja prati život ove popularne ličnosti.

Autor: Pink.rs