AKTUELNO

- Postoje strasti koje ti ostanu u sećanju lepše i duže nego velike ljubavi, pa je tako i kod mene - poručuje poznata voditeljka.

Jedno od naših najpoznatijih TV lica, autorka emisije ''Magazin In'' koja se emituje na TV Pink, Sanja Marinković u velikom, novogodišnjem intervjuu za naš portal sumirala je 2023. godinu, progovorila o teškim momentima koji su je zadesili, a onda otvorila dušu i o svom emotivnom životu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U jednom intervjuu izjavila si da je 2022. za tebe bila najzahtevnija, da ćeš je šutnuti i hrabro koračati ka 2023. Da li je upravo godina na izmaku u tvoj život donela neke nove radosti i nadanja, ostvarene ciljeve i više uživanja?

- Nova godina je šansa da ispravimo sve što smo zabrljali, ako je moguće. Ja sam i grešila, i radovala se i bila hrabra i vredna. Ciljeve koji su vezani za posao sam uglavnom ostvarila, bila je ovo još jedna godina koju su obeležile velike gledanosti moje emisije, posvetila sam se kreativnom i strateškom osmišljavanju novih projekata koji su vezano za stil života koji negujem, a koji bi bili dragoceni damama, pa se nadam da će mi 2024. godina biti ispunjena i tim poslovnim segmentima. Majčinstvo, televizija, druženje sa prijateljima, putovanja sa porodicom, nova poznanstva i nezaboravne uspomene su zabeležene u mom dnevniku 2023. godine.

Gde dočekuješ 2024. godinu? Sa kim ćeš provesti najluđu noć?

- Nikada dovoljno sunca, plaže, tirkiznog neba i predivnih zalazaka koji su najlepši na Bliskom istoku, pa ću poslednje dane i noći 2023. biti sa prijateljima u Dubaiju. Emirati su jedna od mojih omiljenih destinacija, jer tamo imam osećaj da je sreća zarazna i nemam ništa protiv da me taj virus zadovoljstva dodatkne i u prvim danima 2024. godine.

Foto: Privatna arhiva

Da li i ti kao mnogi praviš spisak novogodišnjih želja i šta se ove godine nalazi na vrhu tvoje liste?

- Porodična i prijateljska okupljanja su začini za lepši život, pa ću se truditi da mi budu jedna od želja na vrhu liste, kao i više sunčanih dana, mnogo sporta, i trenuci za provod i opuštanje u danima kada sam pod stresom. 

Sa kojim novim životnom odlukama i ciljevima ulaziš u 2024.?

- U 2024. godinu zakoračiću bez ambicioznih planova i čvrstih odluka, jer mi je iskustvo pokazalo da nas život demantuje kada najmanje očekujemo zato što kažu tinejdžeri, samo lagano.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Kakvo je stanje na emotivnom planu? Da li je 2023. godina donela neke nove leptiriće u stomaku, da li postoji muškarac koji je privukao tvoju pažnju?

- Postoje strasti koje ti ostanu u sećanju lepše i duže nego velike ljubavi, pa je tako i kod mene. Kažu da se šampanjac rituelno pije u ponoć kako bi se prizvala nova ljubav, videćemo.

Da li bi bila spremna da opet staneš na ludi kamen u 2024. ukoliko ti se desi filmska ljubav?

- U filmski scenario sam odavno prestala da verujem, jer glumaca je na ljubavnim platnima u životu previše za moj ukus. Moji omiljeni stihovi popularne pesme koji poručuju “ poljubi me, filmski, nestvarno” su jedini scenario u koji verujem i strpljivo čekam, nikako ne mora da bude u prisustvu matičara.

Koje su to najbitnije lekcije koje si naučila u 2023. godini?

- Strpljenje, oprez, hrabrost, iskustvo kao najdragocenija intuicija i sve samo ljubazno i sa osmehom.

Foto: Pink.rs

Da li si se pokajala zbog neke odluke ili poteza u 2023. godini?

- Sve što sam zabrljala uspela sam da popravim, i naučila da kažem ''ne'' i budem manje slatka kada osetim da neko vređa moju inteligenciju lažima, obećanjima koja se nikada ne ispune ili porukama u stilu “seen - no answer “.

Na malom ekranu oduševljavaš gledaoce svojom pozitivnom energijom, šaljivošću i osmehom. S obzirom na to da si imala teške životne situacije tokom prethodnih godina, pa i nedavno kada je pozlilo tvojoj majci, koliko je teško i kako uspevaš da makar u tim momentima na snimanjima izađeš iz svoje kože i publici i gostima emisije daš ono vedro lice Sanje Marinković na koje su navikli?

- Svaki posao zahteva posvećenost, emotivnu stabilnost i koncentraciju, a nas je vrlo zahtevan jer u svaki pogled, pokret i razgovor unosimo deo sebe, zato nije lako kada vam kod kuće nije sve u najboljem redu. Imam veliko poštovanje gostiju i TV ekipe jer ovaj posao radim skoro tri decenije i svi su u trenutku kada sam dobila informaciju da mi mama nije dobro, strpljivo sačekali i snimili smo jednu od najgedanijih emisija. Zahvalna sam mojim ptijateljima, porodici, kolegama i gledaocima na poverenju i odanosti.

Autor: M.K.