AKTUELNO

TV zvezda Ognjen Amidžić i njegova koleginica, prelepa Mina Naumović, obradovali su javnost kada su početkom septembra, nakon što je prvobitno informacija dospela u medije, potvrdili da će postati roditelji!

Mina i Ognjen ubrzo su otpočeli zajednički život u luksuznom prestoničkom naselju Beograd na vodi, a kako vreme odmiče, sve su više nestrpljivi da postanu roditelji i uživaju u plodu svoje ljubavi. O tome koliko im je prelepa bila 2023. godina govori i opis ispod fotografije Mine i Ognjena, nastale na romantičnoj večeri.

Meni je ovo najlepša godina u životu! Do sledeće… - poručila je lepa trudnica.

Podsetimo, Amidžić nije neko ko o svom privatnom životu voli da detaljiše u medijima, međutim, lepe vesti, kada su se saznale, nije želeo da krije.

- Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej, Uvek sam za da sačekamo da znamo da je sve u redu, ali od ovoga nema ništa bolje, kruna ljubavi i odnosa - rekao je Ognjen početkom septembra.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Autor: pink.rs