AKTUELNO

Hit!

Stiglo je novo pismou "Elitu" koje je poremetilo mir u kući, i pokrenulo raspravu između Lepog Miće i Maje Marinković.

Jedino što mogu da kažem na ovu temu, je apsolutno da sam za da se roditelji mešaju, jer nekima da su se roditelji mešali u veze bilo bi im mnogo bolje. - rekao je Ivan Marinkovic
Apsolutno sam protivnik ovoga sto je Ivan rekao, možda da samo daju neke savete oko veze, ali apsolutni sam saglasan da ponekad trebaju da udele neku kritiku, ali ne da biraju naše partnere. Dosta roditelji mogu da utiču na izbor partnera - rekao je Nikola Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se apsolutno slažem da roditelji trebaju da se mešaju u izboir partnera, jer ipak oni imaju neko iskustvu i treba im datti savet. - rekla je Kačavenda
Ja sam definitivno za to da roditelji nemaju potrebu da se mešaju u naše odnose, već poslušati srce. Ipak ćemo mi živeti sa njima a ne oni. Nikad ne bih dozvolila da se neko meša u izbor mog partnera. Mi smo neki ljudi koji su imali greške u ljubavnim odnosima, baš što nismo slušali roditelje i ako su bili u pravu, ja sam poslušala svoje srce. Muško treba da zaštiti svog partnera a ne samo da sluša mamu i tatu. - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki se meša u sve, što ti se ne bi mešao u vezu, kad šta god ti treba zoveš Takija. - rekao je Mića
Ovde nije tema Taki, nemoj njega da pominješ, on nema pravo da se meša ali ima pravo da me zaštiti. - nadovezala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki je u javnosti, koliko si puta rekla "Taki sve si u pravu." On je non stop prisutan u tvojim vezama. - nadovezao se Ivan Marinković.

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.