AKTUELNO

Nakon emisije rasprava je nastavila da ide svojim tokom.

Kako se emisija završila, gde su novinari postavljali pitanja svim takmičarima najpopularnijeg rijaliti programa ,,Zadruga", neke nedoumice ostavile su veliki utisak na pojedine ukućane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako se u toku sastanka ponovo spekulisalo o Anđelu Rankoviću i Ani Korać, oni su još jednom objasnili zašto su odali utisak da je odnos među njima prisan, ali očigledno je da ni to nije bilo dovoljno.

Ja tebe volim, debilu! A ne Anu, i pu*i mi ku*ac više sa tvojom provokacijom, ostavi me na miru! - rekao je Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

E sad ću da ti se nakačim ovde, neću da idem - rekla je Teodora.

Anđelo je vidno iznerviran napustio Belu kuću, a za njim je krenula i Teodora Džehverović koja nije želela da ga ostavi samog iako je on to od nje zahtevao.

Ne razumem dokle ćeš da mi prebacuješ za Anu, ironična si i cinična, mrzim kad se za*ebavaš sa mnom! Reci ako hoćeš da se obesim da ti dokažem da mi je krivo! - besan je Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku, Anđelo je počeo da se nadvikuje sa Teodorom, a ona tvrdi da nikakvu priču oko njega i Ane nije spomenula i dodala da joj je zabavno sve što se tiče njih dvoje, pa se tom prilikom nasmejala sebi i na svoj račun, a ne da bi bilo koga provocirala.

Dozvoliću da se sama sebi smejem, ja tebe volim i zbog toga ću preći preko svega ovoga, svesno to radim - rekla je Teodora.

K. R.

#Nemanja Đerić Đekson

'