AKTUELNO

Spremna da se oproba u glumačkim vodama?

Pre nekoliko dana na jednom svetskom sajtu koji je poznat po video-klipovima erotskog sadržaja osvanuo je snimak domaće pevačice Ivane Rašić poznatije kao Sajsi MC, na kome ova devojka pokazuje svoje grudi.

Foto: Printscreen Youtube

Ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, odlučila je da proveri odakle se Sajsi MC preko noći našla u žiži seks skandala, kao i kako je moguće da su njeni snimci slobodnijeg sadržaja obišli celu planetu. Kada smo kontaktirali pevačicu, ona je bila kratka u svom odgovoru.

Foto: xhamster.com

Pravi pornić tek sledi! - kratko nam je rekla Sajsi MC, koja više nije želela da priča na ovu temu.

Foto: Printscreen Instagram

Po Ivaninim rečima može se predpostaviti da ovakvih video-snimaka ima još koji će se možda uskoro pojaviti na internetu, a možda i neće, vreme će pokazati. To sve zavisi od čoveka pred kojim se pevačica skidala.

Foto: xhamster.com

Sudeći po kadrovima može se zaključiti da je pevačica ove slobodnije scene imala u javnosti, a da je svoj bujan dekolte pokazivala anonimnom muškarcu, koji je iskoristio trenutak i uspeo sve da zabeleži kamerom svog mobilnog telefona.

Foto: xhamster.com

PROČITAJTE: BIVŠI UČESNIK ZADRUGE UVEREN: Sloba VOLI MUŠKARCE, i mene je zvao na druženje! Evo šta ima da kaže o Kijinom Andriji! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ivana Rasić | Sajsi MC

#Pornografija

'