AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara za Novu godinu peva u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i jedan od pevačicinih bivših

Dara Bubamara za Novu godinu ima nastup u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i jedan od pevačicinih bivših.

Naime, sa Darom i Kostom je i Milan Kesić, bivšo suprug popularne pevačice sa kojim je Dara ostala u super odnosima od kada su se razveli.

Kako su u to vreme oboje istakli, razlog njihovog razvoda nije bila treća osoba, već samo saznanja da su s godinama postali prijatelji, ali se strast izgubila. Da bi izgebgli da jedno drugo varaju, oni su se sporazumno tada rastali i ostali prijatelji za ceo život.

Foto: printscreen

Kako smo videli na Darinom Instagramu, ona sa sinom i bivšim uživa u Čikagu. Pokazala je i luksuzni smeštaj, ali i klip iz tržnog centra, pa ne sumnjamo da je pao i šoping pred novogodišnji nastup.

A evo kako je Milan nekad govorio o Dari i razvodu. Naime, oni su jedno za drugo uvek imali reči hvale:

Foto: printscreen

Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan svojevremeno medijima.

Podsetimo, Dara je pre nego što je pošla na put za Ameriku, uredno okitila svoj dom pred predstojeće praznike.

Autor: Pink.rs