AKTUELNO

Pevačica Zorica Marković i Ivan Marinković nastavili su svoj žestoki rat i nakon završetka šeste sezone "Zadruge", gde su bili predstavnici dve suprotstavljene strane, takozvanog gornjeg i donjeg doma.

Zorica je danas, u kratkoj izjavi za naš portal, odgovorila na prethodne prozivke Ivana Marinkovića u vezi sa njenim druženjem sa Anom Ćurčić, drugoplasiranom učesnicom šeste "Zadruge", te poručila:

Foto: Pink.rs

- Prijateljstvo nije raskinuto sa Anom. Poštovanje, pre svega, ne prijateljstvo. Ništa nije prekinuto. Ko je Ivan? Ne znam ko to beše? Ne želim da posvetim ni sekund pažnje nekom ko nije vredan. Ostvarila sam pevačku, rijaliti i ugostititeljsku karijeru. Otvorila sam kafanu na hipodromu, zadovoljna sam svojim životom, a takve persone me ne zanimaju - poručila je Zorica, a Ivan joj, očekivano, nije ostao dužan.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Babo glavata, Ivan je onaj koga si se navodno letos plašila, pa pokušala da obmaneš policiju, ali znaju da si ti ta baba koja napada i zlostavlja učesnike rialitija! Dakle, tišina! Drugo, ostvarena si, ali ne znam gde, sa dva i po hita, liju ti kise hladne vode već 40 godina, zato i nosis majce koje praviš od starih čaršafa koje kupuješ na buvljaku u Pančevu, jer za tebe i nema veličine u normalnim prodavnicama. Treće, aj malo zaplači i padni na kolena za Anom, kao što si padala u "Zadruzi", loša osobo. I na kraju, nisi otvorila nikakvu kafanu, ne laži narod! Samo si dobila šansu da zaradiš koji dinar u nečijoj već postojećoj kafani! Samo još tamo neko možda i može da te čuje... Ćao, Zlorka - u svom stilu poručio je Ivan Marinković za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs