AKTUELNO

Folker je morao da peva dok ga je zanosna plavuša ometala.

Folk pevač Aca Lukas nedavno je uplovio u vezu sa Plejbojevom zečicom, Božanom Vujinović (25), a sada u oni i snimljeni dok su bili u provodu.

Naime, kako izvor blizak Lukasu navodi, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a hemija je odmah proradila.

Foto: TvPink Printscreen

- Aca je bio sa prijateljima na večeri, a u istom društvu našla se i Božana. Njih dvoje su spontano počeli da razgovaraju, a do kraja večeri bili su opčinjeni jedno drugim. Po rastanku su razmenili brojeve telefona i počeli ubrzo da se viđaju. Aca je stariji od Božane više od dve decenije, ali im to zasad ne pravi nikakvu smetnju u odnosu - objašnjava izvor i nastavlja:

- Iako je njihova veza sveža, gotovo su nerazdvojni, ali se trude da sakriju vezu od medija jer je još rano za prognoze u kom će smeru njihov odnos ići - otkriva izvor.

Pored zvanja Plejboj zečice Božana je bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model. Rođena je 1993. godine u Banjaluci. Bila je mis lista Plejboj i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year na Filipinima, gde je osvojila titulu Miss Sexy Body 2013. godine.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA LUKIĆ DELILA LJUBAVNE SAVETE U MAGAZINU IN: Nađite glupog muškarca, jer veran ne postoji! (VIDEO)

Kako su njih dvoje razmenjivali nežnosti pogledajte u donjim snimcima.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Devojka

'