AKTUELNO

Emocije pršte na sve strane!

Zadrugari su prošle noći imali priliku da pogledaju snimak Marka Janjuševića Janjuša i Ane Korać koji su bili previše bliski u toku pitanja gledalaca. Dok su ostali ukućani odgovarali publici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", ovi stanari su šaputali jedno-drugome veoma intimne stvari.

Foto: RTV Pink

Po završenom prilogu, Janjuš i Ana su se pravdali kako su najbolji prijatelji, kako između njih ne postoji više ništa od drugarstva i da će se uvek na tajn način šaliti na svoj račun. Sa druge strane pojedini stanari primetili su da među ovim ukućanima postoje emocije i da se Janjušević zaljubio u Anu Korać.

Foto: RTV Pink

O čemu su tačno šaputali Ivanjičanka i košarkaš te noći, ekskluzivno vam donosi portal Pink.rs. Ispod se nalazi snimak ovih ljubavnih priznanja između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, koji je inače oženjen.

Foto: RTV Pink

Daj mi ruku. Šta ćemo mi tugavci da jedemo?! Važno je da se mi volimo - rekla je Ana.
Sad te volim, to je važno - šapnuo je Janjuš.

Foto: RTV Pink

Što me sprdaš? Volim te! Majke mi! Jedan dan te volim, jedan ne volim. Pet dana te volim, dva dana ne volim. Ceo dan te volim, pa te onda uveče ne volim! Sve tako! Takva sam - iskrena je bila Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Takva si? Tebe boli k*rac - smatra Marko Janjušević Janjuš.
Sada te volim najviše! - iskrena je bila Ana.

Foto: RTV Pink

Da, kada su te iskulirali - nastavio je Janjuš.
E jadniče! - reagovala je Ivanjičanka. U tom trenutku Sara Reljić izjavila je pred svima kako najviše voli Vojketa, a Ana je prošaputala Janjušu: I ja volim ovog čoveka!

Foto: TvPink Printscreen

Kako bih te sad! Kunem ti se! - nije mogao da se strpi Janjuš.
Ajde ćuti! Ja to i hoću - nastavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te volim - iskren je bio košarkaš.
Koliko? - raspitivala se Ivanjičanka.

Foto: Printscreen Youtube

Kada bi tebi svako mislio kao ja, gde bi tebi kraj bio! Samo kada bi ti neko mislio kao ja! Kada se završi ovo, ješćemo nešto! Kada uđeš ostavićeš bubicu na vrata - rekao je Janjuš.

Foto: RTV Pink

Ceo razgovor u kome su Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać rekli šta osećaju jedno prema drugome možete pogledati klikom na video-prilog koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: JA TE VOLIM! Ana i Janjuš se pravdali nakon ovog snimka, ukućani smatraju da se on ZALJUBIO I ZABORAVIO ŽENU! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'