AKTUELNO

I dalje tvrdi da mu se Marija Ana dopada.

Već prve večeri kada je u Belu kuću ušla Marija Ana Smiljanić,  Bane Čolak je priznao da mu se dopada nova ukućanka  i da bi sa njom voleo da ima se*sualne odnose. Mnogi zadrugari ovo nisu shvatili za ozbiljno jer je ova informacija izrečena u sitnim satima dok su igrali Igru istine.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, nakon nekoliko dana njihovog zajedničkog boravka u rijalitiju "Zadruga" Banetove simpatije prema ovoj zadrugarki su rasle iz trenutka u trenutak. On je svojim najbližim prijateljima Bori Santani i Mikiju Đuričiću priznao da je zaljubljen u nju, pa tražio savet od Đuričića.

Ti budi sa njom dobar, kuvaj joj kafice, malo je štipni, udeli joj kompliment, divno izgledaš. Znaš je drži sa komplimentima, i vidi šta se dešava sa njim ako on odustane, ti mu reci "Znaš šta Fićko meni se jako sviđa Marija Ana, jel bi ti imao nešto protiv?" Ako on kaže da nema, onda dobro. Ali dok on ne reši, glupo je da čoveku napadaš devojku - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam te i pitao - Bane je upijao sve što mu je Miki rekao i klimao glavom
Ti iskuliraj, kuvaj kafice, baci kompliment, znaš nisi majmun. Ali nemoj da je muvaš - nastavio je da ga savetuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NAJBOLJE ZNAM KAKO JE TO NAPRAVITI DETE I OTIĆI: Teodora izvukla iz Anđela nešto što nije planirao da kaže! (VIDEO)

Sve ovo stari rijaliti igrač je preneo Bori Santani, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima koji se nalaze ispod teksta.

D. B.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'