AKTUELNO

Razvezali!

Voditeljka Dalila Dragojević u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji ugostila je bivše zadrugare, Ivana Marinkovića, koji je poznat kao učesnik koji "nema dlake na jeziku", kao i Saleta Luksa.

Nakon što je odgledao dešavanja između Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Ivan je izneo pretpostavku da će se u sve to umešati i Maja Marinković, po kojoj su i on i Luks opleli nikada žešće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam poznat po tome da retko grešim kada procenjujem. Obostrana korist, koja je onako, odmah odjeknula i svoje pipke pustila. Anđelo da se odmah nakači na Anitu da bi Matoroj uvalio, a Anita ima potporu da sutra može da kaže da joj se sviđaju muškarci. Mislim da on drugačije ne može da funkcioniše u rijalitiju osim da bude vezan za neku žensku osobu. Mislim da neće toliko njihova priča da bude glavna, jer mislim da će ipak fokus da bude raskrinkavanje situacije između Anite i Matore. Moja pretpostavka je da će Maja da ubaci svoje. Maja je puno izgubljena, ne može kod Janjuša...Šta Maja?! Ona je radodajka - rekao je Marinković.

- Ona nikada nije bila komentator, niti neka suva inteligencija. Evo sada, devojka je bila na 15 kontinenata i to sve u krugu od 500 kilometara. Ona ne postoji ako nema se*s - našalio se Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je izabrala da bude radodajka, ne kažem da je nimfomanka... - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.