AKTUELNO

Bojala sam se da je fizički ne povredi, rekla je Indira Reljić za portal Pink.rs.

Mlada Pinkova zvezda Sara Reljić je pokazala tokom više od četiri meseca boravka u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" da ima veliko poštovanje prema starijima i da se u svim situacijama ponaša vrlo staloženo. Ona je dobila priliku da svoju netrpeljivost prema nekom od zadrugara iskaže tako što će tanjir pun šlaga zalepiti u lice tom ukućaninu.

Foto: Printscreen Youtube

Kao osobu koja najviše nervira Saru ona je istakla Sašku Karan kojoj je na prigodan način utrljala šlag u lice, što je pevačicu jako iznerviralo, pa je između njih dve nastao žestok obračun. Njena majka, Indira Reljić je zbog toga bila jako uplašena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je samo pokazala da je iskrena na svoj način, ali taj nacin joj zameraju, kažu da je dvolična. Ona nije agresivna ni u privatnom životu, nije tako ni naucena, ima veliki stepen tolerancije. Bila sam jako iznenađena Saškinom reakcijom, nisam to očekivala, baš sam bila zatečena. Žena se ponaša kao da je u pubertetu. Mislim da se osetila njena sujeta tada. Ja sam se plašiča da je nečim ne udari, ono je bilo prejako. Plašila sam se da je fizički ne povredi. Ona Saru ne može psihički da povredi, kao ni Lepi Mića. Ona jeste dosta nežna, ali je jaka kao osoba. Ona je uporna i tvrdoglava, ne dozvoljava ni Saški ni Mići da kordiniraju njom. Mislim da je tu osnov sukoba između Saške i Sare. Mislim da Saška ne dozvoljava Sari da je uči pameti, da upravlja njome. Saška je to uradila iz revolta. Saška je osoba koja ima britak jezik i kaže sve što misli, ali ne ume da primi. Ona ne može da se nosi sa tim da joj(Sari) ne prija i odgovara, njoj to teško padne, onda to rezultira time da joj upada u reč, ne dozvoljava Sari da dođe do izražaja, rekla je Indira, a onda dodala:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kad je bila ta svađa sa Saškom uplašila sam se da ne bude malo većeg fajta, jer mislim da ne bi znala da vrati. Kad bi je Saška zafrljačila, mislim da bi Sara razlepila kao palačinka. Ona verbalno zna da odgovori, ali fizički ne. Na taj način ona je samo pokazala veliku netrpeljivost prema Sari, to se vidi jer Sara neće da igra po njenim pravililma, ali je i dalje poštuje zato što je starija - objasnila je njena majka.

Foto: Pink.rs

Kako se Vladan Vojnović Vojke vratio u Belu kuću i sa Sarom uplovio u ljubavnu vezu, on je Reljićki velika podrška. Sudeći po rečima njene mame sa kojom je održavao kontakt dok je bio van rijalitija, on je pratio svaki njen postupak, a sada je tu da je smiri.

Vojke nju malo sputava da se ne nervira, ali ona i dalje ima svoj stav. Ja sam Vojketu stvarno rekla pre nego što je ušao, nemoj slučajno da se ti svađaš za nju. Ona je tu došla za sebe i ti za sebe. Meni kad se svađaju za druge, to mi je glupo, ti si došao da pokažeš i vokalne i psihološke sposobnosti - izjavila je Indira.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ZORANA IZGORELA OD LJUBOMORE: Posvađala se sa Kijom zbog Filipa, pa počela da PLAČE! (VIDEO)

Autor: D. B.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'