AKTUELNO

Ovo nije želeo da čuje!

Nakon što je pogledao prilogu u kome je Dragica Janičić komentarisala njega, Nemanja Đerić Đekon bio je veoma nervozan. On je poručio ovoj ukućanki da više ne govori kako su se ljubili, jer ne želi da ga spajaju sa njom.

Foto: RTV Pink

Kada sam ja tebe poljubio? Mamu ti j*bem! Alo! Koji je problem? Nemoj da pričaš da si se ljubila sa mnom! Jesi li ti normalna?! - vikao je Đekson na Dragicu.

Foto: RTV Pink

Tebe da poljubim takvog? Previše si ti lep da bih ja tebe ljubila! Alo, alo, ljubavi! Vidi kakav si! Imaš li ogledalo?! Sjaši sa mene! Spradju te ljudi! Mene ti ne zanimaš - odgovorila je Dragica.

Foto: RTV Pink

Ti si bre debil! Je*em ti mater u pi*ku! Ja nikada neću biti morž, debeli, žutoglavi! Je l' može da me ne spominje više po klipovima?! Čuješ šta ti pričam?! Nemoj da me spominješ! Meni se ovde sviđaju druge devojke, batali me - nastavio je reper.

Foto: RTV Pink

Samo nekoliko minuta nakon ove svađe, pušten je novi video-klip u kome je Dragica Janičić pričala Marku Miljkoviću o Nemanji Đeriću Đeksonu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

#Nemanja Đerić Đekson

'