AKTUELNO

Bili previše bliski za vreme pitanja gledalaca!

Sinoć su ukućani imali priliku da pogledaju snimak na kome su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš šaputali jedno-drugom razne stvari, za vreme pitanja gledalaca koja su bila u noći sa srede na četvrtak.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Što se tiče ovoga, mi smo uvek tako i sa Milanom pričali! Od kada smo ovde, zna on kako pričamo i šta pričamo. To što ja njoj kažem: "Kako bih te sad!", to sam i sto puta rekao pred Milanom - pravdao se Janjuš.
Uvek ćemo se sprdati na taj način i zato sedimo jedno pored drugog ovde i sprdamo se - rekla je Ana.

Foto: RTV Pink

Novinar Milan Milošević želeo je da iznese svoj stav na celokupnu situaciju. Ovaj zadrugar je izjavio kako se Janjuš i Ana stalno šale na ovaj način i da u njihovom odnosu nije video ništa više od prijateljstva.

Foto: RTV Pink

Verovatno mu fale odnosi sa njegovom suprugom. Živ je čovek i ostaje samo da se sprda. Ja nisam video da se ljube! Da preteruju, to svi kažemo, oni kažu da to tako može! Njemu fali emocija koje ima kod svoje žene napolju. Ana je jedna velika maza. Ona se stalno mazi sa svim muškarcima - izjavio je Milan.

Foto: RTV Pink

To je ono što sam ja primetila da postoje emocije! Prijatelj i prijateljica se ne odnose tako jedno prema drugom. Janjuš se zaljubio! Svađa se sa njom kao da su dugo u vezi! Ako mu žena nedostaje, to nije opravdanje! Znači, on vidi svoju ženu u Ani - umešala se Miljana Kulić.

Foto: RTV Pink

Ova tema nastavila se i nakon odgledano drugog video-priloga, posle čega je došlo do još veće svađe, a kako je sve izgledalo možete pogledati klikom na klipove koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'