AKTUELNO

Nakon ovoga, Kija mu očitala lekciju!

Nakon odgledanog video-priloga, Filip Đukić pred svima je priznao koliko mu nedostaje bivša devojka Marija Ana Smiljanić koja je pre nekoliko dana ušla u "Zadrugu" i na taj način šokirala ovog zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stvarno mi fali zagrljaj njen, i miris i sve! Ona sada tu glumi ribu! Sutradan kada je ona ušla, nisam znao šta da radim! Ovde su ljudi provalili da se derem tu, da prekidam sastanke, da ovo, da ono! Legao sam popodne i razmislio da ne treba da pravim budalu više od sebe i jadnika! - iskren je bio Filip.

Foto: RTV Pink

Meni je Filip poslednjih dana izgledao kao avet. Ne sluša ništa, ne vidi ništa. Videlo se da mu je teško i evo ovo što je sada prizano, svaka čast! Koliko god da se ti budala, on tebe voli i ćao! Je*ote se! - rekla je Jelena Krunić svoj stav Mariji Ani Smiljanić, ali i ostalim ukućanima.

Foto: RTV Pink

Svoje mišljenje iznela je i Saška Karan, koja je ušla u raspravu sa Marijom Anom Smiljanić, nakon čega je o odnosu ovih ukućana pričao i Lepi Mića. Podsetimo, Filipu je devojka zamerila, kako ona navodi, što joj nije pričao sve detalje iz svog života.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta se tu promenilo od kada sam ja ušla. Možda je očekivao da se ja pomirim sa njim. Ja kada sam ušla, pružila sam njemu ruku. Danas je ležao kod mene u krevetu. Ništa se nije promenilo - izjavila je Marija Ana.

U nastavku noći Kristina Kockar je o Mariji Ani Smiljanić pričala sa Filipom Đukićem u "Hotelu Zadruga", a tada je napravila poređenje ovog zadrugara sa njenim suprugom Slobodanom Radanovićem koji ju je ostavio pred kamerama. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima ispod.

Autor: S. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'