AKTUELNO

Hoće da okrene novi list i zaboravi Teodoru?

Prošle noći zadrugari su imali priliku da pogledaju priloge i sve ono što su drugi ukućani o njima pričali iza njihovih leđa. U jednom momentu pušten je video u kome su Anđelo Ranković, Ana Korać i Bane Čolak pričali o Teodori Džehverović, manekenovoj devojci.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Međutim nije bilo priče samo o pevačici već i o mogućoj ljubavnoj romansi Anđela Rankovića i Ane Korać, koju su pre veze sa Teodorom bili i više nego bliski. O čemu su tačno pričali, iz svog ugla, rekla je Ivanjičanka.

Foto: RTV Pink

Tu nije bilo muvanja! On je meni sve vreme pričao o Teodori1 Ja samo kažem da nismo pričali o muvanju. Pričali smo o hrani! O svemu! - pričala je Ana, koju je prekinula Miljana Kulić:

Foto: RTV Pink

Sve vreme su zajednički ogovarali Teodoru! Šta će u ponedeljak da kupe, kako će o fizičkom izgledu da vode računa i šta je to nego muvanje?! - govorila je trudnica.
Dobro Ana, ti uvek štitiš muške interese od početka! - rekao je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

I Marko Janjušević Janjuš izneo je svoj stav o celoj situaciji, a šta je ovaj zdarugar rekao o Ani Korać, za koju ga prate glasine da se zaljubio, i o Anđelu Rankoviću, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilog ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Anđelo Ranković

'