AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

Kompanija "Google" svake godine tradicionalno objavljuje svoju godišnju listu najpretraživanijih pojmova koja pruža jedinstveni uvid u najznačajnije trendove u Srbiji tokom 2023.godine.

Na prvom mestu našao se pojam zemljotres, jer veliki broj zemljotresa ove godine zabeležen je, kako u svetu, tako i u regionu, pa se s tim u vezi ovaj pojam našao na vrhu ove liste. Sledeći pojam na listi koji su ljudi pretraživali bilo je upravo Žarko Laušević, jer je smrt ovog glumca definitivno pogodila i rasplakala čitav region, a i šire.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako je region teško podneo vest o ratu koji je izbio u Izraelu, tako je se ovaj pojam našao na visokom, trećem mestu, prema Guglovom istraživanju.

Na četvrtom mestu našao se upravo pojam "Zadruga 6". Šesta sezona rijalitija "Zadruga" zvanično je počela sa emitovanjem 9. septembra 2022. godine, kada se na velelepno imanje u Šimanovcima uselilo 58 takmičara, te su tada otpočeli borbu za prvo mesto.

Foto: Pink.rs/Z. Veljković/J. Simonović

Ova sezona donela je mnogo toga, od spajanja oca Ivana Marinkovića sa sinom Željkom, krajeve velikih ljubavi, leptiriće u stomaku i nove veze, od kojih neke i dan danas traju. Učesnicima je ova sezona donela i jaka prijateljstva. Takođe, ono što je obeležilo ovu sezonu jesu veoma teški emotivni slomovi, ali nije nedostajalo ni smeha i situacija koje su gledaoce iz dana u dan nasmejavali sve do suza. 

Da je "Zadruga 6" bila epicentar svih dešavanja i okupacija gledalaca, govori u prilog tome i godišnje istraživanje kompanije "Google" za 2023. godinu. Naime, kako prenose, u top 10 najpretraživanijih pojmova na ovoj platformi, na visokom četvrtom mestu nalazi se upravo pojam "Zadruga 6".

Foto: Pcpress.rs

Pored zvaničnih rezultata gledanosti, ovo je samo još jedan u nizu dokaza da je projekat ''Zadruga 6'' ostavio neizbrisiv trag u domaćoj TV industriji!

Autor: N. Žugić