AKTUELNO

Nude se da joj pomognu, ali je ona odlučila da sebi samoj obezbedi organ koji joj je potreban za transplantaciju.

Bivša učesnica šoua "Ja imam talenat", Mina Nikolić, koja je čak do polufinala stigla takmičeći su u njemu i privukla veliku pažnju javnosti, nije imala nimalo lak život.

Naime, ona je pre skoro deset godina doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila lakše telesne povrede, a dok se oporavljala u bolnici dobila je sepsu.

Posle toga je pala u komu, a zbog svega toga što joj se desilo morala je da odlazi na dijalizu tri puta nedeljno.

Ali tu nije kraj njenim mukama - Mini je sada potreban bubreg, a kako nema drugi način da prikupi novac za njega ona je odlučila da proda stan.

Fotografije na kojima se može videti kako izgleda njen dom ona  je objavila na svom profilu na Instagramu uz obrazloženje.

- Prodajem stan! Da kupim sebi bubreg. U današnje vreme svi traze donacije za operacije ... i dobrotvorno se za iste skupljaju pare! Ja prodajem stan. Vlasnik sam. Treba mi za transplataciju bubrega, 68 m2. Centar grada. Luks namesten. 115.000e! - piše u okviru jedne od njenih objava.

PROČITAJTE JOŠ: DA NIJE TRAGIČNO NASTARADAO DANAS BI NAPUNIO 37 GODINA: Balkan i danas pati za Tošetom Proeskim! (FOTO+VIDEO)

Njeni pratioci su odmah u komentarima počeli d ajoj pišu reči podrške, a neki od njih su joj ponudili pomoć i zamolili je da ostavi svoj ponos po strani ovog puta, ali ona nije reagovala na to.

Autor: V. T.

#Bubrezi

#Mina Nikolić

#pevačica

'