AKTUELNO

Iako je pred svima javno priznala da nikada neće imati odnose sa bilo kojim muškarcem u zadruzi, ona je pogazila svoju reč i uradila nešto što će biti šokantno za sve takmičare, a pogotovo za bivšu devojku Filipa Đukića, Mariju Anu Smiljanić.

Kristina Kija Kockar je pre samo nekoliko sati pričala o svom moralu, a Slobodanu nabacila osećaj krivice zbog svega što se među njima desilo.

Foto: RTV Pink

Ali kako je situacija doživela svoj preokret, Kija i FIlip su u sobi u hotelu ispod pokrivača imali više od burnih strasti koje nisu mogli da iskontrolišu.

Posle toga se ponovo pokrenula priču i o njenom braku sa Slobom i njihovom odnosu danas, a kakve joj je savete Tanja dala pogledajte u nastavku:

Kako su kamere zabeležile, ovo dvoje ukućana su verovatno imali odnose, a prizor govori da je sve što su pre ovoga pričali o svom navodnom prijateljstvu bila isključivo laž.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je reakcija gledalaca bila šokantna, s obzirom na to da se Kristina klela u svoje dostojanstvo, u ovom slučaju pretpostavlja se da će ova situacija promeniti mnogo stvari u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Marija Ana GRCALA U SUZAMA posle svađe sa Filipom: NISAM DOŠLA OVDE DA GLUMIM ŽRTVU! (VIDEO)

Kristina je takođe pogazila svoju reč, a ovim putem je i njen karakter ugledao svetlost dana

Kako vi komentarišete Kijin potez i čime je on izazvan? Kako se ova situacija dogodila i šta se tačno desilo u hotelu pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta!

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'