AKTUELNO

Od malih nogu u treningu!

Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom ima dvoje dece, starijeg sina Željka, mlađeg Krstana, a na putu je još jedan dečak kojem će roditelji dati ime Ilijan.

Veljko i Bogdana sa decom žive u Titelu, a Ražnatović je sada na svom Instagram profilu podelio snimak sina Željka kako ujutru radi sklekove.

Foto: Instagram.com

Iako mališan ima tek tri godine, on je vrlo fizički aktivan, pa postoje snimci na kojim audara u džak i trčkara.

- Ajmo, jedan, ajmo dva, ajmo tri, ajde četiri. Ajde, još jedan pet. Bravo doktore, ko je najjači - rekao mu je Veljko.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, naslednik pevačice Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović uživa u braku sa prelepom Bogdanom iz Titela. Njih dvoje su 2019. godine stali na ludi kamen, a romansu su započeli dve godine pre toga.

Bogdana Ražnatović (devojačko Rodić), ponovo je trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Oni već imaju dva sina, a uskoro će porodica postati bogatija za još jednog dečaka.Treći sin Ražnatovića će se zvati Ilijan. Inače, Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači "moj Bog je Jahve". Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.Osobe sa imenom Ilijan odlikuje hrabrost, ubedljivi su i često postižu uspeh u polju koje su odabrali, a uvek su spremni za akciju.

Autor: Pink.rs