AKTUELNO

Ukućani izneli svoje stavove o celoj situaciji!

Zbog situacije koja se desila između njega i Lepog Miće, Miki Đuričić kažnjen je direktnom nominacijom. Tema o onome što se desilo juče popodne pokrenuta je za vreme pitanja gledalaca prošle noći, kada je Bora dobio pitanje vezano za prijateljstvo sa Banetom i Mikijem.

Foto: RTV Pink

Šta god da se desi njemu loše, meni je žao. Nikada mi se nije desila tavka situacija. To da mi je Miki prijatelj, to dobro znam. Samo ja ne reagujem kao Bane. Uvek ću stati na Mikijevu stranu - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Prvi put sam danas pustio suzu. Bilo mi je žao! Skoro je Miki imao jednu tragediju u porodici. Zajedno smo dane provodili ovde. Ovo od danas ne mogu da kažem da tako treba. Ne opravdavam to što je Miki uradio, ali mi je bilo mnogo krivo - iskren je bio Bane.

Foto: RTV Pink

Zatim je Saška Karan skočila u nameri da iskaže svoj stvar na ovu temu, nakon čega je uspela da se posvađa sa nekoliko zadrugara koji su takođe želeli da kažu svoje mišljenje na ovu temu. Kada je došao red na Lepog Miću pričao je kako Mikiju ne zamera situaciju koju su imali.

Foto: RTV Pink

Ja ovde nisam nikoga uvredio, opsovao, rekao ružnu reč. Samo branim svoj stvar. Nisam došao da popuštam nekome. Došao sam za sebe! Pričao sam o stavu, a stav je sledeći: da imam pravo na svoje mišljenje i neću popustiti - rekao je pevač i dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam nikakva pi*kica! Samo se Boga bojim! Nikoga se ne bojim! Može da bude veći od mene 500 puta, nisam pi*ka mala i opet kažem ja njega ne mrzim! To vam se kunem! On mene mrzi! To je problem! Ovo od danas sam zaboravio, ništa mu nisam rekao! Ja sam mu prijatelj i to me boli - pričao je Lepi Mića.

I ostali ukućani se rekli šta su imali povodom celokupne situacije, a njihove stavove saznaćete ako kliknete na donji video-klip, ispod koga se i nalazi svađa Mikija Đuričića i Lepog Miće od juče.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'