AKTUELNO

Nikad ne reci nikad!

Prošle noći zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca, a u jednom trenutku ukućani su čuli pitanje koje je bilo upućenu na adresu Milana Miloševića, posle čega su se u celu priču umešali Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Kažeš da je Sloba slab na Kiji i da bi mogao da joj se vrati, ako bi Luna ispala, da njihova veza nema budućnost i da će Sloba dok je živ imati probleme sa ženama - pročitala je Katarina Nikolić pitanje gledalaca.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević je svoj odgovor na ovo pitanje krenuo rečima kako je to pričao u intervju sa Ognjenom Amidžićem koji je bio u noći tokom poslednjeg izbacivanja i da je Kija u intervju pre njega rekla voditelju da Slobu može uvek da vrati sebi.

Foto: RTV Pink

Aj neka vrati Slobu, ako može! Onda ne treba da nudemo zajedno - umešala se Luna.
Oni više ne spominju Kiju. Nekako su preboleli tu bojku - smatra Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar je zatim ustala i počela da priča kako ne želi da se vrati Slobi i da više ni ona ni njen suprug više ne osećaju emocije jedno prema drugom, nakon čega je odgovorila na drugo pitanje gledalaca, takođe vezano za ovu temu.

Rekla sam da ne postoji mogućnost da pređem preko svega, a onda sam rekla da u životu nikada ne treba reći nikad. I rekla sam da posle takve stvari, sebe ne bih mogla da pogledam u ogledamo - rekla je Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Nakon Kijinog izlaganja, Luna Đogani, odgovorila je napitanje koje je postavljeno njoj od strane publike, a vezano za Slobu i Kiju. Gledaoce je zanimalo kako smatra da nema ništa loše u tome što je Kiji uzela svesno muža.

Ne znam da li sam rekla da sam zavodnica, ali rekla sam da nisam davala povoda. On se meni svideo. Očigledno! Ja sam to javno ovde ustala i rekla. Na njemu je bilo da mene otkači ili da mi uzvrati. Ne mislim da sam bilo šta loše rekla. Ja sam se ovde zaljubila, a da sam zavodnica, jesam! - smatra Luna.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'