AKTUELNO

Neverovatnu sličnost odmah su primetili mnogobrojni korisnici društvenih mreža, koji ne propuštaju dešavanja u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima.

U nedelju uveče zadrugarima se pridružila Jelena Krunić, a samo dan kasnije usledilo je novo iznanađenje - dolazak Marije Ane Smiljanić, bivše verenice Filipa Đukića, kao i kuvarice Sanje Jakšić, inače bliske prijateljice Đeksonove bivše devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dve nove zadrugarke srdačno su dočekali učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a Marija Ana i Sanja su se brzo uklopile i ostvarile sjajnu komunikaciju sa zadrugarima. Njihov ulazak pratio je milionski auditorijum Televizije Pink, kao i mnogobrojni korisnici društvenih mreža, čiju je pažnju odmah privukla harizmatična Sanja Jakšić, koja se, sudeći po komentarima gledalaca, sjajno snašla već tokom prvih dana u "Zadruzi".

Naime, verni fanovi "Zadruge" primetili su da Sanja i njen cimer Sloba Radanović neodoljivo podsećaju jedno na drugo, zbog čega su ih čak prozvali i blizancima!

Foto: Instagram

- Stigao mi brat blizanac - navodi se u opisu fotografije Slobe i Sanje, koji su nasmejali sve korisnike društvenih mreža. Skoro identična frizura, crte lica, ali i odabir garderobe doveli su do toga da mnogim gledaocima "Zadruge" ovi učesnici zaliče jedno na drugo, a da li Sanja i Sloba imaju dovoljno sličnosti da bi ih drugi mogli u šali nazivati blizancima, prosudite sami.

Foto: Instagram

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#Blizanci

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

#Slobodan Radanović

#pevač

'