AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao svojoj supruzi Vanji Ignjatović, sa kojom je pred razvodom, da je voli, ali se sve otelo kontroli.

Poznato je da se dečko Mione Jovanović, Stanislav oglasio za Pink.rs i otkrio da je Miona prešla svaku granicu sa Ša te da on raskinuo sa njom:

Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna devojka…Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće - rekao je Stanislav za Pink.rs

Foto: PINK.RS; E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Međutim, nakon te njegove izjave Pink. rs je od više izvora dobio informaciju da su još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja, i bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav u vezi.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PIXABAY.COM

Tim povodom smo stupili u kontkat sa Vanjom kako bi nam otkrila da li je to istina a samim tim i da nam prokomentariše odnos Mione i Ša.

Ne, mi nismo zajedno - kratka je bila Vanja pa se osvrnula i na Nenada i Mionu:
Radi on šta hoće, ali to nije drugarstvo, ima tu ima emocija sigurno - završila je Vanja.

Foto: TikTok.com/vanjaignjatovic, Ustupljene fotografije, Privatna arhiva, Pink.rs

Vanja je nakon toga i okačila sliku na svoj Instagram stori a njom je po svemu sudeći

Karma kaže - bez razgovora nema zdravog odnosa. Bez poštovanja, nema ljubavi. Bez poverenja, nema svrhe ići dalje - objavila je Vanja.

Foto: Instagram.com

Da li je ove reči uputila Nenadu i Mioni, ostaje nam da ispratimo-.

Autor: Pink.rs