AKTUELNO

Sve to zbog njegove majke!

Da joj je ipak teško, jer se posvađala sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, nakon telefonskog poziva koji je maneken imao sa članovima njegove porodice, pevačica Teodora Džehverović otkrila je prošle noći u Rajskom vrtu, kada je bila na ivici suza.

Foto: RTV Pink

Studirala sam glumu u prošlom životu. S obzirom na to da ljudi misle da sam super i da se super osećam, a ne osećam se tako. Posvađala sam se sa Anđelom, najozbiljnije. Baš mi je krivo, zato što su se sad umešali roditelji - iskrena je bila Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovi mene stalno ponižavaju. Meni je više preko glave. Rekla sam nešto što nije bilo OK. Obratila sam se njegovoj majci na neki način koji nije bio ok. Krivo mi je, ali ne mogu više! Slušam kako ga ja ponižavam - nastavila je pevačica.

Teodora je u razgovoru sa Drvetom mudrosti rekla da više ne može da proceni da li je Anđelo iskren prema njoj ili je to samo njegova maska.

Foto: RTV Pink

Uvek će postojati njegova majka, koja će govoriti da to nije dobro, a ja sam između dve vatre - pričala je Teodora.

Na pitanje koje joj je Drvo mudrosti postavilo u Rajskom vrtu, da li i dalje voli Anđela, pevačica je odgovorila drhtavim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da da! Mislim da sam ga zavolela. Pre svega kažem izgubila sam najboljeg prijatelja. Ja sam sa njim delila sve! Trudila sam se da budem uvek tu za njega, ali sam dala svoj maksimum. Ne znači da sam odustala. Moja mama je tu i ona je majka i ona ima pravo da kaže svoje. Ona je stala tu uz nas i bilo mi je lakše - govorila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Kako bi se osmeh ponovo pojavio na njenom licu, Drvo mudrosti omogućilo je ovoj stanarki da čuje pesmu po svojoj želji. Ona se odlučila za svoju numeru, a tom prilikom svi zadrugari su skočili na noge i počeli da igraju sa Teodorom. Prva u igranju uz Teodorinu pesmu bila je njena nekadašnja drugarica Luna Đogani.

PROČITAJTE: Filip se GUŠIO U SVOM SMRADU, a Kija mu se POVERILA: Ono što je OTKRILA o Slobi će vas OSTAVITI U ČUDU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'