AKTUELNO

Aktuelni učesnik "Elite", reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao svojoj supruzi Vanji Ignjatović, sa kojom je pred razvodom, da je voli, ali se sve otelo kontroli.

Naime, Ša nije očekivao da će mu se dopasti zauzeta Miona Jovanović, koju je dečko Stanislav Pantera Krofak ispratio u karantin za "Elitu", sa kojom je u poslednje vreme u veoma bliskim odnosima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Njih dvoje se neretko grle na njegovom krevetu, često pričaju šapućući za crnim stolom što mnogi njihovi cimeri komentarišu, a sinoć joj je priznao da želi da bude s njom, te mu je ona uzvratila time da njegova situacija da ne mogu da budu konkretni.

Foto: TV Pink Printscreen

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Stanislavom kako bi saznali njegovo mišljenje o celokupnoj situaciji, te nam je on otkrio da je raskinuo sa Jovanovićevom.

- Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna devojka…Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće - rekao je Stanislav za Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: N. Žugić