AKTUELNO

Tu su proveli najlepše zajedničke trenutke!

Pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić uplovili su u ljubavnu romansu tokom boravka u rijalitiju ''Farma'', nakon čega su vezu i nastavili, a njihov odnos bio je veoma turbulentan!

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Naime, Marija Ana i Filip više puta su raskidali i mirili se, a razlog je uglavnom bio Đukićeva ljubomora!

PROČITAJTE JOŠ: FILIPU NEĆE BITI SVEJEDNO KAD OVO ČUJE! Bane priznao: Vodio bih LJUBAV SA NJOM!

Foto: E-stock

Pevačica se sinoć pridružila svom sada već bivšem dečku u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', a njen ulazak za njega bio je potpuno neočekivan. Kako je rekla, ona je rešila da stavi tačku na njihov odnos neposredno pred njegov ulazak u ''Zadrugu''.

Foto: E-stock

Tokom sinoćnje emisije, pre nego što se pridružila zadrugarima u Beloj kući, ona je govorila o zajedničkom životu sa Filipom, a tom prilikom je priznala da ga je izdržavala, budući da je on živeo u stanu koji je ona iznajmljivala na Kanarevom brdu. Filip u to vreme nije bio zaposlen, a ona je novcem koji je zarađivala na nastupima izdržavala oboje!

Foto: E-Stock Danijel Milutinović

Foto: E-Stock Danijel Milutinović

Ekipa portala Pink.rs prošlog leta posetila je stan u kojem su Marija Ana i Filip živeli zajedno, a u to vreme bili su u velikoj ljubavi. U međuvremenu, oni su se odselili iz ljubavnog gnezda na Kanarevom brdu gde su proveli najlepše zajedničke trenutke, a pogledajte kako je izgledao stan u kojem u živeli zajedno:

Foto: E-Stock Danijel Milutinović

Foto: E-Stock Danijel Milutinović

Autor: M. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#stan

'