AKTUELNO

Raskol dugogodišnjeg prijateljstva Tijane Ajfon i Maje Marinković podigao je veliku medijsku prašinu, te su se mnogi pitali zbog čega je došlo do udaljavanja ove dve rijaliti zvezde.

S tim u vezi, Tijana Ajfon tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji kod voditeljke Dalile Dragojević, govorila je o raskolu prijateljstva sa Majom Marinković, ističući da sada da može da vrati vreme, kako je rekla, ne bi popila ni kafu sa njom, kao i da Maja živi, kako to oni vole da kažu, "rijaliti život" i po izlasku iz istog.

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs, stupila je u kontakt sa Majinim ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je se za naš portal osvrnuo na ove Tijanine navode, ističući da je on džentlmen, te i da se neće mešati u ženske rasprave.

Maja je za njih rijaliti zvezda, nema Maje, nema ni njih. Maja kada prođe, žari i pali i tu se diže prašina. Ne bih im davao na značaju, neka kažu to Maji kada bude izašla. Džentlmen sam i ne komentarišem žene, Leo (pas) laje, vetar nosi - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: E-Stock/NATAŠA RAJAKOVIĆ

Autor: N. Žugić