AKTUELNO

Sava Džehverović se oglasio i otkrio istinu o Teodorinom imenu!

Kako su pojedini mediji pisali, atraktivna učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Teodora Džehverović i njen stariji brat Sava po rođenju su navodno dobili imena Suada i Senad. Njima su roditelji navodno promenili imena po dolasku iz Bosne u Srbiju. Međutim, Teodorin brat Sava odlučio je da otkrije istinu o imenu svoje sestre.

Foto: Facebook

Razlog iz kog su njihovi roditelji, Goca i Sead deci navodno promenili imena jeste kako bi ih pravoslavna okolina lakše prihvatila, a Sava kaže da o promeni imena nema ni govora.

PROČITAJTE JOŠ: LAZOVIĆ POSLAO PAKET NA ADRESU ZADRUGE: KIJINA KUMA OTKRILA ISTINU O NJENOJ VEZI SA ANDRIJOM, pa zaprepastila onim što je rekla o Slobi!

Foto: Printscreen Youtube

- Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam lično dao ime Teodora, i to pre rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. One koji znaju o mojoj porodici znaju više od mene molim d aprikažu i javno objave rodni list sa dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala - poručio je Sava putem društvene mreže.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Teodorin otac zove se Sead, rodom je iz Bosne, a sa nekoliko članova svoje porodice prestao je da govori kada je odlučio da oženi Teodorinu mamu Gocu. Nakon izvesnog vremena, Goca je muža dovela u svoje rodno mesto Kačarevo.

Autor: Pink.rs

#Brat

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#pevačica

'